Soba Termolux Negru

Azi va propunem o soba de tip ”godin” foarte simpla, usor de utilizat cu un design ultra modern, foarte compacta si stabila. Pentru inceput vreau sa va spun despre acest produs ca are greutatea de 55kg, un indicu foarte bun pentru ca montajul pe pozitie se face foarte usor (chiar de o singura persoana).

Pentru ca soba sa dea randament si sa fie amplasata in siguranta aceasta va trebui montata pe podea, de preferinta portiunea unde aceasta va lucra va trebui sa fie betonata( dreapta ).

Ca indiciu de precautie nu este inidicat ca in jurul ei sa fie depozitate materiale inflamabile. Atentie! Nu lasati lemnele la uscat rezemate de peretii sobei, exista pericolul de autoaprindere.

Pereti laterali ai sobei sunt din fonta de cea mai bun calitate, acest lucru este benefic, pentru ca schimbul de caldura dintre camera de ardere si pereti sobei se va face rapid aproape instant.

De cu vei aprinde focul in camera de ardere vei simti cum soba se va incinge si va degaja caldura. Combustibilul folosit pentru acest tip de soba este lemn si carbune.

Dimensiunile produsului sunt urmatoarele: Lungime 490 mm, Inaltime 930 mm, Adancime 450 mm, dimensiunea de la cosul de fum si gase arse este 120 mm.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Designul ultra modern si culoarea neagra a sobei iti va permite sa o montezi in orice camera, pentru ca aceasta culoare se asorteaza foarte bine cu foarte multe ambienturi.

Tipul de ardere este implu, va trebui sa deschizi usa de la camera de ardere si sa asezi combustibilul pe care ai ales sa il folosesti ” lemn sau carbune” atentie la camera de ardere, nu trebuie umpluta la capacitate maxima.

Acest tip de soba se foloseste foarte bine in zonele rurale nde nu exista sursa de conectare la utilitatile publice.

Se monteaza si se demonteaza foarte usor, acest lucru va permite ca pe perioada anuui cand este cald sa o poti muta intr-o camera de tip ”magazie” si remontata pe perioada iernii.

 

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Montaj

10.0/10

Design

10.0/10

Tip combustibil

10.0/10

PRO

  • Montaj foarte simplu.
  • Suprafata de ocupare din camera este foarte mica.
  • Transferul de caldura dintre camera de ardere si peretii sobei se face instant.
  • Consumul de combustibil este redus.
  • Usa de la soba este prevazuta cu geam pentru o vizionare mai buna la ce se intampla acolo.

Contra

  • Disponibila doar pe culoarea neagra.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.