Baza mobilier cu doua usi si lavoar ceramic Kring Basic Home

De un alb imaculat acest obiect sanitar isi face loc in baia ta micuta, dimensiunile acestui obiect de mobil sunt foarte reduse. Acesta are loc chiar si in cele mai stramte locuri din baie.

Baza mobilier cu doua usi si lavoar ceramic Kring Basic Home, elegant, ergonomic este un produs foarte util cu un design utra modern, compact ce se intretine foarte usor.

Se monteaza foarte usor, oricine il poate fixa pe pozitie, este recomandat ca la montarea lavoarului pe baza de mobilier sa folositi silicon acrilic.

Acesta este benefic pentru a impiedica picaturile de apa care se vor scurge in momentul utilizarii. Albul imaculat al lavoarului si al duapului va da un ae ultra modern camerei de baie, ceramica din care este fabricat lavoarul este de cea mai buna calitate, vei observa ca nu vei avea depuneri de calcar de la picaturile ramase in urma folosirii.

Luciul lavoarului va face ca fiecare picatura de apa care va curge pe peretii lavoarului sa ajunga imediat in partea de scurgere fara sa se ramana picaturi si implicit urme de calcar.

Picioarele dulapului sunt reglabile, tot ce trebuie sa faci este sa le reglezi in functie de nivelul pardoselii. Materialele folosite pentru acest produs sunt urmatoarele: Ceramica, fronturi si laterale din PAL, canturi ABS, manere metalice, picioare din plastic cromat, balamale metalice. Produsul este fabricat in Romania.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Dimesiunile sunt urmatoarele: inaltime 860 mm, lungime 490 mm, latime 400 mm. Adancimea lavoarului este suficienta nu te vei stropii atunci cand o vei folosi.

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Montaj

10.0/10

Design

10.0/10

Calitate dulap.

10.0/10

PRO

  • Un obiect sanitar foarte usor de montat.
  • Culoarea alba se potriveste aproape in orice baie.
  • Un obiect de baie care are loc in cele mai stramte bai.
  • Picioarele blatului sunt reglabile.
  • Produsul vine asamblat aproape in totalitate, este fabricat in Romania!

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.