Solid State Drive (SSD) extern Samsung T3 Portable, 500GB, USB 3.0, Negru

Solid State Drive (SSD) extern Samsung T3 Portable, 500GB, USB 3.0, Negru este cel mai potrivit dispozitiv de stocare, pentru ca odata ce tehnologia 4k a invadat lumea clipurilor, acum imaginile au o claritate deosebita, dar sunt si foarte mari. Cei care urmaresc astfel de fisiere apeleaza foarte des la depozite de stocare externe. Acestia cauta un transfer rapid de date si capacitate mare de stocare, pe cat mai putine dispozitive.

T3 este dispozitivul cel mai bun, pentru ca are o rata de transfer foarte mare, fisierele sunt copiata foarte rapid si capacitatea de stocare este de 500 gb.

Prin interfata usb 3.1 poate ajunge la o viteza de 450 MB/s care este de pana la patru ori mai rapida comparativ cu solutiile alternative de HDD extern.

T3 este compact, foarte mic, foarte usor de transportat. Toate fisierele tale vor fi protejate, pentru ca materialul din care ste fabricata carcasa este foarte dur.

Poate rezista la socuri mici. Cu o greutate de aproximativ 50 de grame, permitand astfel utilizatorilor sa transporte volume mari de date oriunde.

Spre deosebire de HDD-urile externe, SSD-urile nu au componente mobile, astfel ca T3 este mult mai bine protejat impotriva deteriorarii sau a pierderilor de date care ar putea fi cauzate de lovituri sau alte socuri mecanice.

T3 este protejat impotriva supraincalzirii prin tehnologia Thermal Guard. SSD-ul are un proces simplu de instalare si setare a parolei.

Acesta este echipat cu standardul de criptare AES de 256 de biti, pentru un nivel ridicat de securitate pe dispozitive Windows, Mac si Android. In cazul in care dispozitivul este pierdut sau furat, datele stocate pe acesta nu pot fi accesate.
Detalii Tehnice
Capacitate – 500 GB
Interfata USB – 3.1
Sisteme de operare – Microsoft Windows 7 sau versiuni mai noi, Mac OS X 10.7
Culoare – Negru
Dimensiuni (W x D x H mm) – 74 x 10.5 x 58

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Rata de transfer

10.0/10

Sistem de operare

10.0/10

Viteza scriere

10.0/10

PRO

  • Conectarea la laptop se face printr-un simplu cablu usb.
  • Viteza de scriere este ametitoare, daca este conectat la un usb 3.1 poate ajunge pana la 450 MB/s.
  • Este foarte rezistent la socuri, poate incasa lovituri de pana la 1.500 G.
  • T3 este foarte usor, acesta cantareste aproximativ 50g.
  • Poate rula foarte usor sistemul de operare Mac OS X 10.7.

Contra

  • Este disponibil doar pe negru.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.