SSD EXTERN 120GB Thunderbolt Argintiu, pentru Mac

SSD EXTERN 120GB Thunderbolt Argintiu, pentru Mac, este un dispozitiv de stocare extern in care vei avea incredere ca nu vei piede nici un fisier stocat aici.

Cu un design de invidiat si o culoare argintiu metalizat, acest SSD extren iti va satisface toate dorintele. Dispune de o viteza de scriere de date si transfer uluitoare, are greutatea de aproximativ 65g.

Interfata Thunderbolt este o conexiune de date pe cablu semnificativ mai rapidă decât USB 3.0. Este deja prezentă pe laptopurile Apple Macbook şi este compatibilă şi cu noua platformă Intel Ivy Bridge.

Conexiunea la laptop se face foarte usor, oricine poate folosi acest depozit electronic de date, va trebui sa te folosesti de un cablu usb. Poti transfera pe el muzica, filme, fisiere de la birou, pozele tale favorite si filme cu rezolutie 4k.

Poate rula cu foarte mare usurinta sistemele de operare Windows 8, 7, XP, Mac OS 10.6.6. SSD extern foloseste foarte putina energie, avantajul fiind in favoarea acumulatorului de la laptop, acesta se va consuma mai greu.

Foarte usor de transportat, dimensiunile sunt de invidiat, pentru ca se poate transporta cu foarte mare usurinta in buzunarul de la camasa.
Caracteristici Generale
Capacitate – 120 GB
Interfata – Thunderbolt
Sisteme de operare – Windows 8/7/XP, Mac OS 10.6.6
Culoare – Argintiu
Dimensiuni (W x D x H mm) – 74 x 62 x 15 mm
Greutate (g) – 65 g

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Rata de transfer

10.0/10

Sistem de operare

10.0/10

Viteza scriere

10.0/10

PRO

  • SSD-ul extern este foarte util, toate fisierele incarcate pe el vor fi in siguranta.
  • Viteza de scriere a datelor este foarte mare, imediat fisierele pe care vrei sa le incarci vor fi stocate pe el.

Contra

  • Culoarea doar argintie.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.