Statie de calcat cu boiler Tefal Actis GV6350, Talpa Ceramica, 2200 W, 1.2 l, 220 g/min, Alb/Mov

Statie de calcat cu boiler Tefal Actis GV6350, Talpa Ceramica, 2200 W, 1.2 l, 220 g/min, Alb/Mov este un produs revolutionar, avantajele pe care le confera aburul avand aceasta presiune de 4,8 bari nu pot fi descrise; practic o mica uzina de abur!

Timpul de incalzire este de maxim doua minute, statia de clcat re un design modern, foarte usor de folosit si de foarte mare ajutor in casa.

Aburul pe care il elibereaza staia patrunde adanc in tesatura pentru cele mai bune rezultate si eficienta. Tehnologia folosita pentru aceasta statie de abur este de ultima generatie.

Rezervorul de apa cu o capacitate de 1.2 l poate fi umplut in orice moment, pentru sesiuni de calcat neintrerupte. Daca vei folosi aceasta statie de abur nu vei mai avea probleme cu tesaturile foarte groase, cutele vor ajunge la forma pe care o doresti imediat fara sa te mai chinui.

Statia de abura are greutatea de 3.3 kg fara apa. De la momentul cand o vei porni statia de abur este gara de folosinta dupa maxim doua minute.

Forma compacta de care beneficiaza acest produs o va face foarte usor de depozitat in orice loc. Capacitatea rezervorului de apa este de cca 1,2l, suficienta apa pentru mai multe sesiuni de calcat.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Sistem easy cord o va face foarte usor de manevrat, chiar si atunci cand nu ai pozitia corespunzatoare. Statia de abur se va opri automa, datorita functiei speciale, daca senzorul va simti ca statia nu este folosita 8 minute aceasta va declansa si se va opri singura.

Talpa de care beneficiaza satatia este din ce mai buna ceramica, aceasta beneficiaza de siste anti lipire si o va face sa alunece pe material foarte usor. Se pot calca tesaturi chiar si vertical.

Pentru mai multe detalii despre acest produs intra aici.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie.

9.0/10

Utilitate

10.0/10

PRO

  • Se foloseste foarte usor.
  • Se poate folosi chiar si pe verticala.
  • Produce abur dupa doar doua minute.
  • Foarte usor de depozitat.
  • Foarte usoara.

Contra

  • Consumul de energie nu este de neglijat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.