Anvelopa Iarna Sailun Ice Blazer WSL2 175/65 R13 80T

Mai sunt cateva saptamani si sezonul rece se apropie, cu venirea acestui anotimp va trebui sa ne pregatim anvelopele masini. Anvelopa Iarna Sailun Ice Blazer WSL2 175/65 R13 80T sunt cele mai potrivite pentru sezonul rece, aceste anvelope au o aderenta ridicata, stabilitate in viraje stranse si demaraj incredibil.

Sunt special concepute pentru deplasarea in conditii de iarna, atunci cand temperatura scade sub 7 grade Celsius si conditiile de drum devin imprevizibile.

O caracteristica distincta a anvelopelor de iarna fata de anvelopele de vara si all season este adancimea mai mare a benzii de rulare.

Acest lucru ii permite cauciucului de iarna sa mareasca aderenta pe zapada si sa elimine foarte bine apa. O alta caracteristica speciala a anvelopelor de iarna este data de miile de zimtii fini de pe banda de rulare.

Acestia asigura tractiunea pe zapada, o anvelopa de iarna capatand astfel performante inegalabile pe suprafete acoperite de zapada.

Chiar si pe drumuri uscate si inghetate, la temperaturi sub 7 grade Celsius, o anvelopa de iarna se va comporta intotdeauna mai bine decat un cauciuc de vara sau all-season.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Pentru a simti diferenta dintre anvelopele vechi si cele noi va trebui sa echipati masina cu toate cele 4 anvelope de aceiasi dimensiune si acelasi model.

Anvelopa Iarna Sailun Ice Blazer WSL2 175/65 R13 80T sunt exceptionale atunci cand partea carosabila este acoperita cu apa, gheata, mazga sau zapada.

Anvelopele vor reduce acvaplanarea, distanta de franare va fi foarte scurta, derapajul se va reduce, in curbe vei simti masina mai stabila.

Pentru mai multe detalii despre acest tip de anvelopa, intra aici.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Aderenta

10.0/10

Acvaplanare

10.0/10

PRO

  • Distanta de franare redusa.
  • Demaraj incredibil.
  • Reduce riscul de acvapanare.
  • Stabilitate foarte mare in curbele stranse.
  • In timp vei simti consumul de combustibil redus.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretu usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.