Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-240W, 240 W, 80 RPM, Recipient suc 1.0 l, Recipient pulpa 0.8 l, Functie Reverse, Tub alimentare 80 mm, Alb/Rosu

Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-240W, 240 W, 80 RPM, Recipient suc 1.0 l, Recipient pulpa 0.8 l, Functie Reverse, Tub alimentare 80 mm, Alb/Rosu este un accesoriu de bucatare ce nu va trebui sa lipseasca din colectia de aparate elecrocasnice din fiecare casa in care se traieste sanatos.

Acest produs va incepe sa functioneze de dimineata, atunci cand ai nevoie de portia zilnica de vitamine. Pentru a te simti bine pe parcursul intregi zile esti obigat sa ii dai organismului cel mai delicios si sanatos suc de ructe si legume pregatit cu acest storcator minune.

Adoptarea unui regim alimentar sanatos presupune consumul de sucuri din fructe si legume proaspete. Acestea reprezinta o sursa bogata de vitamine si antioxidanti necesara detoxifierii, regenerarii tesuturilor si, nu in ultimul rand, imbunatatirii metabolismului, atat pentru copii cat si pentru adulti.

Tipul de storcator este cu melc, puterea de 240W, storcatorul dispune de recipient pentru pulpa rezultata de 0,8l, recipeintul pentru suc este de 1l, storcatorul dispune de un tub larg de 0,88mm.

Storcatorul dispune de o multime de functii si accesorii, acestea sunt: accesoriu special pentru impingere, sita din inox, sistem de siguranta, storcatorul este compatibil pentru masina de spalat vase.

Sistemul anti-alunecare de care dispune storcatorul il va face foarte stabil in locul in care este asezat, indiferent de suprafata.

Storcatorul mai dispune de functie de revers si sistem anti-picurare.

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Functii Suplimentare

10.0/10

Putere de stoarcere

10.0/10

PRO

  • Motor foarte puternic.
  • Foarte usor de folosit.
  • Se curata imediat dupa folosire.
  • Depozitarea nu este o problema, acest storcator are dimensiuni reduse.
  • Sucul va fi bogat in vitamine.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.