Storcator de fructe si legume cu melc XL gaura mare ,TurboTronic TT-9GXL, 240 W, Recipient suc 1 l, Recipient pulpa 1 l, 1 Viteza, Functie Reverse, Rosu

Storcator de fructe si legume cu melc XL gaura mare ,TurboTronic TT-9GXL, 240 W, Recipient suc 1 l, Recipient pulpa 1 l, 1 Viteza, Functie Reverse, Rosu este un accesoriu de uz casnic de foarte buna calitate.

Storcatorul de fructe este fabricat din materiale de calitate, atunci cand nu este folosit ocupa foarte putin spatiu de depozitare. Se asambleaza imediat, dupa folosre se curata foarte usor.

Cu acest produs poti stoarce atat legume cat si fructe, capacitatea recipientului este de 1l, viteza de rotatie este de 85rpm, storcatorul dispune de gura mare pentru a icape cele mai mari egume si frcte.

Puterea este de 240W, storcatorul dispune de un motor extrem de silentios, acesta nu va deranja membri familiei cand este pus la treaba.

Modelul storcatorului este 2017, recipientul pentru pulpa este de 1l. Storcatorul dispune de o viteza si o viteza revers, sistemul antialunecare cu care este dotat va impiedica ca acesta sa nu trepideze si sa se deplaseze in momentul cand este pus la treaba.

Acest storcator de fructe si legume se gaseste doar pe culoarea rosie.

Pretul este foarte mic si se gaseste aici!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Culoare

9.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Se curata foarte usor.
  • Este foarte silentios.
  • Poate fi folosit a stors legume si fructe.
  • Recipentul pentru pula destul de mare.

Contra

  • Disponibil doar pe culoarea rosie.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.