Scaun de birou ergonomic, Kring Bokai, Piele ecologica, Bej

Scaun de birou ergonomic, Kring Bokai, Piele ecologica, Bej este foarte confortabil, design modern, fabricat din elemente de calitate superioara.

Scaunul este structurat pe un schelete de metal foarte bine gandit ce va prelua greutate persoanei care il foloseste. Materialele exterioare folosite va crea comfortul dorit.

Structura scaunului este foarte solida, acesta poate sustine pana la 120kg. Pentru a te deplasa dintr-un loc in altul in inetrorul biroului, de acum nu trebe sa te ridici.

Poti folosi scunul pentru deplasare, pentru ca acesta are in dotare roti ce va permite acest lucru. Spatarul este destul de inalt, astfel ocupantul va beneficia confort maxim.

Inaltimea sezutului este ajustabila, aceasta functie este foarte benefica atunci cand vrei sa iti modifici pozitia de la birou. Tapiseria de pe spatar, sezut si manere este realizate din piele ecologice de calitate superioara.

Cel ce va folosi scaunul isi va dori sa il foloseasca si maine.

Dimensiunile scaunului sunt urmatoarele: Inaltimea este oscilanta intre 112 cm si 122cm, latimea sezut 69.5 cm, adancime sezut 64cm, greutatea scaunuui este 17.38kg.

Atentie!!! Acest scaun vine la pacget demontat, montaju se face de catre cumparator la destinatie. Intretinerea scaunului se face foarte usor.

Pretul se afla aici!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Mobilitate

10.0/10

PRO

  • Design modern ergonomic.
  • Foarte usor de intretinut.
  • Montajul se face foarte usor.
  • Bratele sunt foarte solide.
  • Pielea ecologica este de foarte buna calitate.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul este putin cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.