Storcator de fructe și legume Philips Avance Collection HR1919/70 Informatii Utile

Storcator de fructe și legume Philips Avance Collection HR1919/70 este unul dintre cele mai avansate și puternice stoarcatoare disponibile pe piață. Cu o putere de 1000 W, acesta poate stoarce cu ușurință orice tip de fructe și legume, indiferent de cât de tari sau dense sunt acestea.

Cu două viteze diferite și tehnologie Fiberboost, acest storcator poate fi utilizat pentru a procesa o gamă largă de alimente, de la fructe moi și legume delicate, până la legume tari și rădăcinoase. Tehnologia Fiberboost îmbunătățește extracția sucului din alimente bogate în fibre, precum morcovii, sfecla sau merele.

Vezi oferta aici

Cu un tub de alimentare XXL de 80mm, acest storcator poate stoarce chiar și fructe și legume întregi, fără a fi necesar să le tai în bucăți mai mici, ceea ce face procesul de stoarcere mult mai rapid și mai ușor.

Recipientul de suc are o capacitate de 1 litru, iar recipientul pentru pulpa are o capacitate de 2.1 litri, ceea ce înseamnă că poți stoarce o cantitate mare de fructe și legume fără a fi nevoie să le golești în mod constant.

Designul său elegant și modern în culoarea neagră îl face să fie o adiție frumoasă în orice bucătărie, iar datorită funcționării sale silentioase, poate fi utilizat în orice moment al zilei.

Mai multe detalii aici

Curățarea este ușoară și rapidă, datorită componentelor sale care pot fi demontate și spălate în mașina de spălat vase.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui Storcator de fructe și legume puternic și eficient, care poate procesa o gamă largă de fructe și legume și produce un suc delicios, Philips Avance Collection HR1919/70 este cu siguranță o alegere excelentă.

Storcator de fructe și legume Philips Avance Collection HR1919/70 Informatii Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Materiale calitate

10.0/10

Practica

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate corect
  • Practic
  • Usor de folosit
  • Robust
  • Materiale de calitate

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.