Storcator de fructe si legume Tefal ZC150838 Juiceo Pareri Utile

Storcator de fructe si legume Tefal ZC150838 Juiceo este un aparat de bucatarie de inalta calitate, proiectat pentru a extrage sucuri nutritive si gustoase din fructe si legume, utilizand tehnologia de presare la rece.

Cu o putere de 150 de wați și o viteză de rotație de 80 de rpm, acest storcător este capabil să stoarcă cu ușurință sucul din fructele și legumele mai tari, dar și din cele mai moi, fără a le distruge nutrientii și enzimele esentiale.

Storcatorul Tefal ZC150838 Juiceo vine cu un filtru, conceput pentru a separa sucul de pulpa si semintele, astfel încât să poți obține un suc neted și delicios. Filtrul este realizat dintr-un material durabil și ușor de curățat, pentru a asigura o funcționare optima pe termen lung.

Un alt avantaj important al acestui storcator de fructe si legume este designul sau ergonomic și compact, care îl face foarte usor de utilizat si depozitat. Storcatorul Tefal ZC150838 Juiceo are o culoare atractiva, combinata din negru si rosu, care se potriveste cu orice decor de bucatarie modern.

In concluzie, daca iti doresti sa ai parte de sucuri naturale, delicioase si bogate in nutrienti acasa, fara a pierde timp si energie, storcatorul de fructe si legume Tefal ZC150838 Juiceo este alegerea perfecta. Cu o tehnologie de presare la rece si un filtru de calitate, acest storcator este un instrument indispensabil in bucataria ta.

Storcator de fructe si legume Tefal ZC150838 Juiceo Pareri Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Functii

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Aspect

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Programe bune
  • Pastreaza nutrientii
  • Rezistent in timp
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.