Tester auto AUTOPHIX Informatii Utile

Tester auto AUTOPHIX este un scanner de diagnoză OBD2 utilizat pentru a testa și diagnostica problemele din sistemul de control al emisiilor vehiculului. Acesta poate fi utilizat pentru a citi și șterge codurile de eroare ale motorului, precum și pentru a testa senzorul de oxigen (O2) și alte componente ale sistemului de emisii.

Scannerul diagnoză OBD2 AUTOPHIX este compatibil cu majoritatea vehiculelor produse după anul 1996, care sunt echipate cu portul de diagnoză OBD2. Acesta poate citi și afișa informații despre temperatură, viteza, turația motorului, presiunea uleiului și alte parametri ai vehiculului.

Vezi oferta aici

Testerul auto AUTOPHIX este dotat cu un ecran TFT color de 2,4 inch, care afișează informațiile într-un mod clar și ușor de înțeles. Acesta este alimentat de la bateria vehiculului și nu necesită o baterie separată.

Testarea senzorului O2 este una dintre funcțiile importante ale scannerului diagnoză OBD2 AUTOPHIX. Acesta poate verifica dacă senzorul funcționează corect și poate detecta problemele în sistemul de emisii ale vehiculului. Acesta poate de asemenea să ofere informații despre performanța senzorului O2 și dacă acesta trebuie să fie înlocuit.

Mai multe detalii aici

În general, testerul auto AUTOPHIX este un instrument util pentru oricine deține un vehicul și dorește să verifice sau să diagnostice problemele cu motorul și sistemul de control al emisiilor. Acesta oferă informații utile și precise, care pot ajuta la repararea rapidă și eficientă a problemelor vehiculului.

Tester auto AUTOPHIX Informatii Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Functii

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Aspect

10.0/10

PRO

  • Functii de ajutor
  • Pret bun
  • Calitate
  • Usor de folosit
  • Design placut

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.