Teasc de zdrobit Struguri 32 Litri Pareri si Sfaturi Utile

Teasc de zdrobit Struguri 32 Litri este ideal pentru zdrobirea strugurilor, pentru prepararea mustului. Este perfect pentru micii fermieri, pasionati care vor sa si prepare propriul vin sau doar must pentru vanzare sau consum propriu. Teascul este semiprofesional si are o capacitate de 32 litri, teascul de presat strugurii este realizat din materiale de inalta calitate, lemn, fag si stejar de esenta tare si metal. Este foarte rezistent in timp, va veti putea bucura de el ani multi la rand. Acest Teasc de zdrobit Struguri se foloseste foarte usor, cu actionare manuala, se intretine usor si se depoziteaza foarte bine intr o magazine pentru scule, normala.


Diametrul este de 320mm, inaltimea de 450mm, inaltime totala 125cm, volum 32litri.
Este dotat cu doua benzi metalice pentru suportul din lemn, vopsite antistatic si cos din sipci de lemn.
Raportul pret calitate pentru acest teasc, zdrobitor de struguri manual, este unul foarte corect, este un produs foarte recomandat de catre persoanele care l au achizitionat, recenziile lasate fiind pozitive. Usurati-va munca si pasiunea cu produse de calitate Micul Meserias, o firma specializata pe astfel de produse pentru lucrul in curte sau in casa.


Capacitatea de lucru este de 180 kg/ora.

Este foarte usor de transportat, usor de folosit si este ideal chiar si pentru targuri unde mustul este vandut pe loc, proaspat, asta daca sunteti un mic producator care alege sa si vanda productia si sa faca o mica afacere
Zdrobitorul Micul Meserias este indispensabil in orice gospodarie aflata la tara sau la curte, este de un real ajutor pentru calitatea vinului sau a mustului. Calitatea produsul finit depinde foarte mult de calitatea materialelor in care este realizat, lemnul de calitate, fag si stejar de esenta tare, vor da un plus si vor asigura reusita vinului, a gustului acestuia.
Recomandam teascul de zdrobit struguri ca fiind o investitie ce merita toti banii, o investitie in cailtate, in rezistenta in timp si in calitatea produselor ce vor iesi din el.

Teasc de zdrobit Struguri 32 Litri Pareri si Sfaturi Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Rezistent in timp
  • Usor de folosit
  • Usor de depozitat
  • Calitate materiale

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.