Termostat inteligent + Comanda pornit/oprit centrala

Vrei cand ajungi acasa sa ai temperatura pe care o doresti in fiecare camera din casa ta, azi iti propunem un sistem revolutionar termostat-ul inteligent ce iti va permite sa pornesti sau sa opresti centrala chiar si de la distanta cu ajutorul teleonului mobil.

Acesta inregistreaza temperatura corect fara eroare. Produsul beneficiaza de dispay cu interconectare via RadioFrecventa cu receptorul ce actioneaza pornirea/oprirea Centralei Termice si totodata cu posibilitate de interconectare via RadioFrecventa cu un Gateway ce face posibila programarea si managementul temperaturilor via internet.

Termostatul va actiona pornirea sau oprirea centralei termice cand temperatura este mai mare sau egala cu +/-0.3 grade Celsius a temperaturii tinta reglata de tine.

De exemplu, daca ai setat centrala la 25 de grade, termostatul o va comanda sa porneasca cand temperatura ambientala la 24,7 grade celsius si se va opri cand temperatura va fi depasta cu 0,3 grade celsius. Receptorul ce actioneaza pornirea/oprirea Centralei Termice are 2 canale de intrare ce ii permite primirea comenzilor de la 2 termostate.

Conectarea la internet se face via POER Gateway (neinclus in pachet. 1 POER Gateway poate coordona pana la 10 dispozitive inteligente POER). Aplicatia POER dedicata este disponibila pe Android si Apple, gratuit si in limba Romana.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Produsul se poate controa de pe dispozitivele ce ruleaza programe de operare Android sau iOS. Culoarea produsului este alb, acest lucru este benefic pentru ca se va asorta cu ambientul din aproape orice camera in care poate fi montat.

Frecventa de lucru este de 868 MHz. Produsul se monteaza foarte usor, fara sa se faca mizerie in camera in care acesta este montat.

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Montaj

10.0/10

Design

10.0/10

Controlul de la distanata.

10.0/10

PRO

  • Montaj foarte usor.
  • Control de la distanta cu ajutorul telefonului mobil sau tableta
  • Display-ul ofera informatii foart exacte.
  • O data montat vei uita de grijile temperaturii din casa.
  • Un produs foarte util in casa.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.