Centrala Termica pe Combustibil Diesel ZANTIA Stuttgart 40 kw ACM Prioritara, Conexiune Radiatoare, Boiler cu Serpentina Productie Portugalia

Centrala Termica pe Combustibil Diesel ZANTIA Stuttgart 40 kw ACM Prioritara, Conexiune Radiatoare, Boiler cu Serpentina Productie Portugalia este produsul care va incalzi toate incaperile din casa ta si va produce apa calda menajera pentru baie, bucatarie si alte grupuri sanitare din gospodarie.

Design-ul este unu foarte simplist, centrala termica isi va gasi locul in cele mai strate incaperi, nu are nevoie de foarte mult spatiu. Intretinerea si curatarea se face foarte simplu, nu necesita mai multe operatii. Centrala termica beneficiaza de izolare fonica si izolare termica.

Astfel nici nu ve simti ca aceasta lucreaza pentru tine si familia ta. Centrala termica dispune de afisaj electronic, aici vei putea seta temperatura apei din instalatia de incalzire si temperatura apei calde menajere.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Acest produs beneficiaza de protectie la supra incalzire! Disponibila cu putere termica de 40 kW dar si de puteri mai mici. Centrala pe Combustibil Diesel este disponibila astfel: Pentru Incalzire Radiatoare si Productie de Apa Calda Menajera Prioritara 19L/min – Boiler cu dubla serpentina 21 L; Se pot conecta maxim 22 radiatoare cu o putere de 1800W ( 1000/1200 x 600 ) pentru un volum maxim de 950 MC.

Temperatura de activare a termostatului de siguranta -100 grade C. Protectie Impotriva agentilor externi. Protectie a circuitului primar anti-rugina si anti-inghet. Arzator Ecoflam.

Consum minim de 1.7 si maxim de 5 lt / ora si cu o autonomie de 10-20 ore. Pentru un volum de maxim 950MC.

Montajul se face foarte usor, este nevoie ca podeaua sa fie dreapta” de preferinta betonata” materialul din care este construita centraa temrmica este otel de cea mai buna calitate, capactatea rezorvorului cu apa este suficienta 21 l. Puterea nominala a centralei termice este de 40 kW.

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Montaj

10.0/10

Design

9.0/10

Spatiu de incazire

10.0/10

PRO

  • Montaj foarte simplu.
  • Suprafata de incalzire foarte mare.
  • Calitate maxima.
  • Consuma foarte putin combustibil.
  • Foarte silentoasa.

Contra

  • Pretul usor ridicat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.