Tester Diagnoza Auto Multimarca Carista

De fiecare data cand ai o problema cu masina va trebui sa te deplasezi la un service pentru o diagnoza. Asta necesita timp si programare, azi iti propun sa ai tu testerul tau diagnoza acasa la tine.

Rapid si simplu. Tester Diagnoza Auto Multimarca Carista, vei avea tot controlul senzorilor la tine pe telefon sau tableta. Tot ce trebuie sa faci este sa conectezi testerul la mufa OBD a masini si sa pornesti aplicatia instalata iOS/Android.

Dupa conectare va trebui sa apesi butonul Diagnoza si imediat programul va scana toate sistemele masini tale.

Verifica Pretul AICI

Cu ajutorul Carista vei putea face ajustari in soft, Service, Activari, Codari. Modulul este compatibil cu toate masinile din sistemul BMW, Toyota, Nissan, grup VAG. Trebuie sa recunoastem ca aproape nici un modul nu poate face diagnoza atat la BMW cat si la grupul VAG.

Carista poate face diagnoza cu succes pe toate modelele mai sus mentionate. Aici aveti masinile cu care Carista este compatibila – Acura, Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Buick,Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia,Daihatsu, Dodge, Ferrari,Fiat, Ford, GMC, Holden, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Jaguar,Jeep, Kia, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lincoln, Lotus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Pontiac, Porsche, Proton, Renault, Rolls-Royce, Rover, Saab, Scion, SEAT, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Vauxhall,Volkswagen, Volvo.

Verificati in Lista de Masini ( Masini incepand cu 2005 ) – din site-ul cu acelasi nume ca si al testerului – compatibilitatea masinii cu testerul auto Carista.

Tester Diagnoza Auto Multimarca Carista

0.00
10

Calitate

10.0/10

Stabilitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Conectivitate

10.0/10

Livrare

10.0/10

PRO

  • Livrare Rapida
  • Se conecteaza foarte usor
  • Compatibil cu mai multe aplicatii
  • Ofera data precise
  • Poti seta maodul masini

Contra

  • Nu am gasit contraindicatii

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.