Tocator crengi si tulpini Micul Fermier GF-2205 Pareri si Recenzie

Tocator crengi si tulpini Micul Fermier GF-2205 este un dispozitiv potrivit pentru utilizarea in gospodarie, se foloseste la tocarea crengilor, frunzelor si a tulpinilor. Este un tocator rezistent, fiabil in timp, robust ce va fi un real ajutor in orice gospodarie.
Crengile, tulpinile, frunzisul vor fi tocat eintr un timp foarte scurt si cu efort minim. Cuva este foarte incapatoare deci puteti toca o cantitate mare dintr o data.


Dotat cu un motor cu o capacitate cilindrica de 420 CC, o capacitate de aschiere de 4” (100mm) si cu un rezervor de 6 L.
Combustibilul cu care functioneaza este benzina fara plumb iar consumul este de 4 l/h.
Dimensiunile sunt 83x49x14 cm si se recomanda ca acesta sa fie tinut intr un loc ferit de umezeala pentru o rezistenta cat mai buna in timp si o functionare optima.

Este dotat cu 20 de lame de taiere si o putere de 11.2 kW. Rezervorul de ulei are o capacitate de 1.1 L.
Sistemul de aprindere este la sfoara sau electric. Tocatorul de crengi si tulpini are o greutate de 110 Kg dar este foarte usor de transportat datorita rotilor cu care este dotat.


Este un tocator foarte cumparat si recomandat ,cu un raport pret calitate foarte bun si corect. Putem spune ca este o investitie ce merita toti banii, o investitie in gospodaria dumneavoastra si in usurarea muncii in curte. Este foarte rezistent in timp, realizat din materiale de calitate.
In pachet, impreuna cu tocatorul Micul Fermier veti primi de asemenea si 1 baterie 12 V, 4Ah, manual de instructiuni si cutie de transport.
Micul Fermier este o companie cu traditie in productia de masinarii folositoare in gospodarii, produse de calitate, recomandate la nivel national si nu numai.
Recomandam si noi acest produs de calitate si de un real ajutor in orice gospodarie.

Tocator crengi si tulpini Micul Fermier GF-2205 Pareri si Recenzie

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Usor de montat si folosit
  • Rezistent in timp
  • Cuva incapatoare
  • Raport pret calitate bun
  • Calitate materiale

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.