Ulei hidraulic suspensie galben 1l Febi

Ulei hidraulic de suspensie galben este un ulei special conceput pentru lubrifierea pompelor.Inainte de achizitionarea unui astfel de produs trebuie sa tinem cont de tipul de masina pe care este folosit, de uleiul de baza, de calitatea generala a uleiului si de proprietatile performantei.

Uleiul hidraulic se alege in functie de tipul de vascozitate si de tipul pompei. Un ulei hidraulic ales gresit nu va opri brusc functionarea elementelor ce il folosesc, acesta le va scurta considerabil durata optima de folosire. Exista trei tipuri de pompe care se vor lua in calcul.

Vana, pistonul si transmisia sunt utilizate pentru o anumita sarcina de performanta si de functionare, de aceea acestea vor fi tratate de la caz la caz in vederea alegerii uleiului hidraulic potrivit fiecareia dintre ele. Uleiul hidraulic are multe roluri in functionarea optima a sistemului hidraulic, daca acesta este echilibrat si bine proiectat.

Datorita faptului ca xista numeroase tipuri pe piata de acest gen, intotdeauna inaintea achizitionarii acestui trebuie sa adunati anumite informatii despre componentele autoturismului dvs pentru a evita astfel problemele tehnice aparute pe parcurs.

Se recomanda pastrarea in incaperi ferite de umezeala si de razele directe ale soarelui, in ambalajul original.
Categorie produs – Uleiuri-Lubrifianti
Tip produs – Ulei hidraulic suspensie
Cantitate – 1L
Producator – FEBI

Produse Similare:

7.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Lubrifiant

10.0/10

Aspect

0.0/10

Accesibil

10.0/10

PRO

  • Foarte eficient.

Contra

  • Citeste cu foarte mare atentie compozitie acestui produs.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.