Lichid de frana ferodo fbx025 dot4 0,25l

LICHID DE FRANA FERODO FBX025 DOT4. Lichidul de frana este o parte extrem de importanta a sistemului de franare si are rolul de a transfera miscarea imprimata pedalei catre etriere.

Inainte alegerii lichidului de frana este indicat sa tinem cont de recamandarea din manualul masinii. La fel, trebuie sa tinem cont si de intervalul de schimbare al acestuia.

Este bine de stiut ca lichidul de frana isi pierde proprietatile in timp si neschimbarea lui poate duce la defectiuni ale sistemului de franare cu consecinte grave.

Sistemul de franare se bazeaza pe incompresibilitatea diverselor medii pentru a transmite forta. Acest lucru inseamna ca forta de apasare exercitata de picior se transmite integral sau chiar amplificat catre mecanismul de franare prin intermediul lichidului de frana.

Vezi oferta aici

Cu cat lichidul de frana este mai apropiat de incompresibilitate cu atat forta de apasare se transmite mai bine. Flacoanele ce contin lichid de frana se pastreaza inchise ermetic.

NU AMESTECATI niciodata mai multe tipuri de astfel de lichid deoarece acestea pot reactiona neplacut. Atunci cand nivelul lichidului de frana scade sub limita recomandata, pot aparea infiltratii de aer in instalatie care reduc eficienta intregului sistem de franare.

Intervalul recomandat de schimbare a lichidului de frana este intre 1 si 3 ani.
Categorie produs – Lichide intretinere auto
Tip produs – Lichid de frana DOT 4
Cantitate – 0,25 L
Producator – FERODO

Produse Simiare:

  • Lichid de frana TRW DOT 3 0.25L , este special, pentru ca timpul de franare este foarte scurt, depinde de anvelopa pe care o folosesti. Acest ichid de franare nu da gres.
  • Lichid de frana TRW DOT4 - 0.25L  daca ai o masina puternica si sistemul de franare va trebui sa fie pe masura. Iti remonad acest lichid de frana pentru ca este de foarte buna calitate.
  • Lichid Frana Ate Dot 4 SL 0.25L  in topul sistemelor de franare acest lichid este fruntea. Punct fierbere uscata/umeda: 260/165^C.

6

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

fiabil

10.0/10

Aspect

0.0/10

Accesibil

0.0/10

PRO

  • Cu acest tip de lichid nu vei mai avea griija ca masina ta nu va frana la timp.
  • Este partea cea mai importanta a masini de la sectiunea franare.

Contra

  • Atentie! Este recomandat ca lichidul de frana sa fie schimbat in maxim 3 ani de la data incarcarii instalatiei de franare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.