UV Ultra Vac Aspirator cu lumina UV

UV Ultra Vac este un aspirator ce foloseste lumina UV. Special conceput pentru dezinfectarea si curatarea lenjeriilor de pat, a paturilor, a tapiteriilor si a altor materiale textile din locuinta si nu numai.

UV Ultra Vac va aduce un plus pentru curatenia casei tale si se va dovedi un aliat de incredere in sterilizarea locuintei. Prezenta microbilor si a acarienilor in spatiile locuite este extrem de periculoasa pentru sanatate, mai ales pentru persoanele mai sensibile, de aceea alegerea acestui produs este cea mai indicata, deoarece procedeul de curatire si dezinfectare este unul foarte sigur.

Reactiile alergice si problemele respiratorii pot fi diminuate considerabil daca veti folosi UV Ultra Vac. Igienizarea se realizează prin utilizarea unei combinaţii de putere de aspirare, filtru HEPA şi tehnologie UV.

Aspiratorul este dotat cu un filtru True HEPA H11, eficient in capturarea a 99,97% din particulele alergene. Utilizand acest aparat preveniti raspandirea pe calea aerului a alergenilor daunatori.

UV Ultra Vac ajuta la diminuarea infestatiilor cu acarierni, plosnite de pat si alti daunatori din interiorul locuintei. Tehnologia folosita de UV Ultra Vac contribuie la inlturarea e-coli, salmonella, bacterii şi stafilococi.
Categorie produs – Aparate pentru aspirat si curatat
Tip produs – Aspirator cu lumina UV
Continut pachet – Lampa cu lumina ultravioleta, Maner telescopic, extensibil pana la 90 de cm, cablu de alimentare cu lungime de 5 m, putere 400W, 220-240V ~ 50Hz.

Uni au mai cumparat!!!

 • Commodore Steamer Perie si aparat de calcat cu aburi. Calcare verticala, potrivit pentru orice tip de material. Usor de folosit. Acest produs nu trebuie sa lipseasca din casa ta!!!
 • Alarma cu senzor de miscare pentru perete.
  Emite un sunet puternic de 105 decibeli
  Este prevazuta cu senzor de miscare PIR activ ziua si noaptea
  Detecteaza orice miscare in raza sa de actiune: 110 grade si 8 metri
  Se activeaza si dezactiveaza cu ajutorul telecomenzii
  Functioneaza cu baterii – fara cablu, fara pene de curent.
 • Robinet electric curbat, robinet cu sistem de incalzire a apei. Montajul se face foarte usor, orice poate sa il monteze( chiar si o femeie). Beneficiezi de apa calda in cel mai scurt timp’aproximativ 3-5 secunde’. Vei avea posibilitatea sa te folosesti de functiile robinetului si sa ii setezi temperatura la apa pe care o doresti. Este foarte util atat in apartamente cat si in casele de la tara, casele de gradina. Intr-un cuvant este foarte benefic acolo unde nu sunt conducte de apa calda.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Montare

10.0/10

Practic

10.0/10

Accesibil

10.0/10

PRO

 • Dotat cu filtru True HEPA H11.
 • Eficient in capturarea a 99,97% din particulele alergene.
 • Diminuarea infestatiilor cu acarierni.
 • Distruge foarte bine plosnitele de pat si alti daunatori din interiorul locuintei tale.
 • Prevenirea raspandirii pe calea aerului a alergenilor daunatori.

Contra

 • Inainte de folosire va trebui sa cititi cu foarte mare atentie instructiunile de folosinta.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.