Ventilator cu picior Star-Light FBWB-60W, 60W, 40 cm diametru, 3 trepte, miscare oscilatorie, picior reglabil pe inaltime, talpa rotunda, Alb/Negru

 

Ventilator cu picior Star-Light FBWB-60W, 60W, 40 cm diametru, 3 trepte, miscare oscilatorie, picior reglabil pe inaltime, talpa rotunda, Alb/Negru, iti va fi de foarte mare ajutor pe tipul verii.

Pretul nu este mare, poate fi achizitionat de catre oricine. Ventilatorul cu picior este fabricat din materiale de calitate foarte durabile, cele 3 trepte de miscare iti va asigura instant comfortul dorit in incapere.

Consumul de energie electrica este foarte redus, tot ce trebuie sa sti si sa ti cont este ca pe timpul nopti nu este recomandat sa adormi cu el in functiune.

Exista riscul ca dimineata sa va treziti cu dureri de spate, etc… Ventilatorul cu picior pe timpul functionarii este foarte silentios, nu conteaza treapta pe care este setat.

Ventilatorul isi face foarte bine treaba intr-o camera de 3/4, setat pe treapta 1. Jetul de aer produs este foarte suportabil. Ventilatorul cu picior poate fi reglat in functie de inaltimea la care vrei ca jetul de aer sa fie imprastiat in camera.

Ventilatorul cu picior este foarte usor, acesta cantareste doar 5,4kg, poate fi mutat dintr-un loc in altul de catre oricine fara prea mare efort.

Pretul este foarte mic si poate fi gasit aici!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

9.0/10

Consum de energie electrica

10.0/10

Jet de aer

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Ventilatorul dispune de reglaj pe inaltime.
  • Consumul de curent este redus.
  • Cele 3 trepte de functionare sunt foarte bune.
  • Poate fi mutat dintr-un loc in altul cu foarte mare usurinta.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.