Ventilator fara elice Dyson AM06

Dyson AM06 este ventilatorul fara elice ultra modern, extrem de silentios si foarte economic. Exista ventilatoare si exista ventilatorul Dyson.

Pur si simplu nu se compara cu nimic altceva de pe piata. Foarte putin zgomot si eficienta maxima. Iar curentii de aer sunt lini si aprope ca nu-i simti. Simti insa efectul este ”RACOAREA”.

Desi pretul este cam piperat, calitate si eficienta sunt pe primul loc. Aer fara turbulente In schimbul folosirii elicelor pentru a propulsa aerul, ventilatoarele Dyson folosesc tehnologia Air Multiplier™ pentru a creea un flux puternic de curent de aer neintrerupt.

Aerul este accelerat printr-o deschizatura circulara, astfel se creeaza un jet de aer foarte rapid. Acesta trece peste o rampa in forma de aripa de avion, canalizandu-si directia si creand zone de presiune scazuta in spatele si in jurul ventilatorului.

Schimbarea in fortele de presiune face ca aerul din jur sa fie atras in fluxul de aer, rezultand intr-un flux puternic de aer constant si racoritor.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=bUJ-X1rsKV4

Acest model de ventilator este recomandat sa fie folosit doar in interior, acesta poate fi asezat pe o masuta, controlul asupra functiilor se face cu ajutorul telecomenzii din dotare.

Consumul de energie electrica este foarte redus, ventilatorul are inaltimea de 55,2cm.

Pretul poate fi descoperit AICI!!!

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

8.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie electrica

10.0/10

Functii speciale.

10.0/10

PRO

  • Proiectie puternica de aer, fara elice.
  • Inclinare printr-o simpla atingere.
  • Design modern.
  • Usor de folosit.
  • Consum de energie redus.

Contra

  • Pretul usor cam mare.
  • Nu am identificat contra-indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.