Televizor LED Samsung 139 cm (55″) UE55MU6102, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Campionatul mondial de fotbal din Rusia a inceput, este momentul sa iti cumperi un tlevezor pentru a urmarii meciurile favorite de fotbal. Azi iti recomandam sa achizitionezi Televizor LED Samsung 139 cm (55″) UE55MU6102, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+, este un produs acceptabil din punct de vedere financiar, dotat cu tehnologie de ultima ora.

Privește imagini în detalii realiste. Vei avea parte de o adevărată experiență HDR cu luminozitate impresionantă și umbre pline de detalii.

Televizorul are un design ultra modern, se potriveste foarte bine in orice incapere, finisajele sunt atent executate. Ce este de remarcat la acest produs, este consumul de curent electric, consumul este de numai 205W.

Pentru mai multe detalii tehnice, intra AICI!!!

Găseşti conținutul dorit, organizat pe un singur ecran. Poți chiar să-l pre-vizualizezi fără a-l deschide. One Depth adună o varietate de conținut pe un singur ecran.

Pentru a beneficia de toate functiile televizorului acesta dispune de o singura telecomanda. Ai controlul suprem în mâinile tale.

Controlează toate dispozitivele conectate cu o singură telecomandă. Cu functia Control vocal, navigarea va fi mai usoara.

Pretul este Foarte mic si poate fi descoperit AICI!!!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie electrica

10.0/10

Functii speciale.

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Televizorul dispune de o multime de functii.
  • Imagine si sunet CLAR.
  • Se poate conecta la wi-fi.
  • Raport calitate/pret, este o achizitie buna!

Contra

  • Este model 2017!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.