Vertical Steamer

Vertical Steamer este un aparat electrocasnic ce nu va trebui sa lipseasca din dotarea fiecarei case. Vertical Steamer foloseste aburul pentru a indrepta hanilele sifonate in foarte scurt timp.

Vertical Steamer este un aparat de călcat care netezește și reîmprospătează articolele textile de orice fel, cu ajutorul aburilor fierbinți și a presiunii cu care aceștia sunt eliberați.

Vertical Steamer este foarte usor de folosit, pentru a incepe va trebui sa adaugi apa in cuva specială a aparatului, care are o capacitate maximă de 250ml.

Conecteaza Vertical Steamer la curent electri 220V cu ajutorul snurului din dotare.

Dă-i timp apei să se încălzească, apoi poți utiliza Vertical Steamer pentru a calcă rapid și eficient orice articol vestimentar sau țesătură ai dori. Aparatul de călcat cu aburi este gândit în așa fel încât să poată calcă cu ușurință orice tip de material.

Vertical Steamer vine însoțit de un capăt detașabil din material dur, care va mări intensitatea aburilor și te va ajuta să netezești cu mai multă ușurință tot felul de textile groase.

Pentru hainele care prezintă diferite aplicații sau țesături speciale, îi poți adăuga aparatului Vertical Steamer un al doilea capăt special, prevăzut cu perii din silicon.

Pretul este foarte mic si poate fi descoperit AICI!!!

9.6

Calitate

9.0/10

Pret

10.0/10

Design

9.0/10

Consum de energie electrica

10.0/10

Mod de folosire

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit.
  • Consum de energie redus
  • Pret Acceptabil
  • Livrare rapida
  • Usor de manevrat

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.