Zeolit Spectrum Detox

Zeolit Spectrum, specialist in eliminarea metalelor grele din organism. Contine singurul Zeolit ce este destinat consumului intern.
Zeolitii sunt minerale formate din aluminosilicați naturali de calciu, sodiu, potasiu, bariu, magneziu si altele.Ei pot fi sintetici sau naturali.
S a demonstrat ca peste 90% din bolile organismului uman au ca factor determinat, prezenta in exces de metale grele si toxine. Vedem toti in jurul nostru in ce poluare traim la orase, cate chimicale inghitim fara sa stim, din mancare sau din apa. Pana si pietetele sunt intesate de legume si fructe tratate in exces cu chimicale. Fumatul, alcoolul, produsele de curatenie si igiena pe care le folosim, medicamentele pe care le luam pentru diferite boli, toate acestea contribuie la slabirea organismului, la aparitia metalelor si toxonelor si de aici incep toate problemele noastre.

Vezi oferta aici


Recomandam cu drag folosirea Zeolitului, este deasemenea recomandat de Dr Adina Alberts, specialist in sanatate. Zeolitul atrage precum un magnet toate tipurile de substanțe nocive din tractul digestiv, le ține captive în structura sa și le elimină pe cale naturală. Nu are efecte secundare.
Zeolit Spectrum contine singurul zeolit avizat pentru consumul intern. Zeolitul este purificat, de calitate farmaceutică, fabricat în Austria. Efectele Zeolite Spectrum sunt dovedite prin studii clinice, repararea joncțiunilor peretelui intestinal fiind un adevăr de necontestat. Se administrează în timpul meselor cu un pahar de apă. Atât de simplu! Este un ajutor excelent în prevenție/curățare/detoxifiere de metale grele și substanțe nocive reziduale, dar și ca însoțitor în tratamentul tulburărilor de integritate ale peretelui intestinal.

Mai multe detalii aici

În accidentul nuclear de la Cernobîl, zeolitul a fost principalul material utilizat pentru neutralizarea efectelor catastrofei asupra mediului înconjurător.
Zeolitul se poate lua si preventiv, nu are efecte secundare, acesta consolideaza peretele intestinal, intaresrte sistemul imunitar, adjuvant in afectiuni grave si terapii invazive si este perfect chiar si in curele de slabire, un real ajutor datorita faptului ca elimina toxinele din organism.

In zilele noastre, organismul uman este foarte hartuit, pe langa chimicalele din mancare, apa, poluarea face ravagii, amenintarile cu dezastre chimice, nucleare ne bat la usa si le auzim zilnic la stiri. Protejati va, preventiv, folosind ceea ce natura ne ofera. Zeolitul este inofensiv, nu are efecte adverse si aduce doar beneficii vietii si sanatatii noastre.

Zeolit Spectrum Detox

10

Siguranta

10.0/10

Pret

10.0/10

Eficacitate

10.0/10

Calitate

10.0/10

Livrare

10.0/10

PRO

  • Sigur pentru consum
  • Eficace in multe afectiuni
  • Pret foarte bun
  • Cantitate
  • Foarte recomandat de medici

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.