Lichid de frana ferodo fbx025 dot4 0,25l

LICHID DE FRANA FERODO FBX025 DOT4. Lichidul de frana este o parte extrem de importanta a sistemului de franare si are rolul de a transfera miscarea imprimata pedalei catre etriere.

Inainte alegerii lichidului de frana este indicat sa tinem cont de recamandarea din manualul masinii. La fel, trebuie sa tinem cont si de intervalul de schimbare al acestuia.

Este bine de stiut ca lichidul de frana isi pierde proprietatile in timp si neschimbarea lui poate duce la defectiuni ale sistemului de franare cu consecinte grave.

Sistemul de franare se bazeaza pe incompresibilitatea diverselor medii pentru a transmite forta. Acest lucru inseamna ca forta de apasare exercitata de picior se transmite integral sau chiar amplificat catre mecanismul de franare prin intermediul lichidului de frana.

Cu cat lichidul de frana este mai apropiat de incompresibilitate cu atat forta de apasare se transmite mai bine. Flacoanele ce contin lichid de frana se pastreaza inchise ermetic.

NU AMESTECATI niciodata mai multe tipuri de astfel de lichid deoarece acestea pot reactiona neplacut. Atunci cand nivelul lichidului de frana scade sub limita recomandata, pot aparea infiltratii de aer in instalatie care reduc eficienta intregului sistem de franare.

Intervalul recomandat de schimbare a lichidului de frana este intre 1 si 3 ani.
Categorie produs – Lichide intretinere auto
Tip produs – Lichid de frana DOT 4
Cantitate – 0,25 L
Producator – FERODO

Produse Simiare:

Lichid de frana ferodo fbx025 dot4 0,25l

10

Calitate

10/10

  Pret

  10/10

   fiabil

   10/10

    Pros

    • Cu acest tip de lichid nu vei mai avea griija ca masina ta nu va frana la timp.
    • Este partea cea mai importanta a masini de la sectiunea franare.

    Cons

    • Atentie! Este recomandat ca lichidul de frana sa fie schimbat in maxim 3 ani de la data incarcarii instalatiei de franare.

    Related posts

    Leave a Comment

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.