3-IN-1 Sterilizator electric cu aburi Philips-AVENT SCF284/03, 220V

Pentru a pastra in siguranta accesoriile cu care hranesti bebelusul vei avea nevoie de un sterilizator de calitate ce va indeparta toti microbii si toate impuritatile de pe acestea. Azi iti propunem un produs de calitate superioara 3-IN-1 Sterilizator electric cu aburi Philips-AVENT SCF284/03, 220V.

Acesta indeparteaza pana la 99% microbi si impuritatile de pe biberoane, suzene si alte accesorii speciale pentru bebelus. Sterilizatorul este foarte usor de folosit, nu iti trebuie experienta foarte mare pentru al folosi.

Timpul de sterilizare este de maxim 6 minute, odata finalizata sterilizarea, dispozitivul se opreste automat, pentru mai multa siguranta si pentru un consum redus de energie.

Gratie dimensiunii sale reglabile, acest sterilizator Philips AVENT 3 in 1 se potriveste perfect articolelor pe care doriti sa le sterilizati si ocupa intotdeauna un spatiu minim in bucatarie.

Functionalitatea 3 in 1 va ofera: 1) Configuratie de dimensiuni mici pentru sterilizarea suzetelor 2) Configuratie de dimensiune medie pentru sterilizarea pompelor de san, farfuriilor pentru copii mici, cutitelor si furculitelor 3) Configuratie de dimensiuni mari pentru sterilizarea a pana la 6 biberoane.

Trebuie sa mai sti ca sterilizatorul este compatibil cu toate tipurile de biberoane, de la cele cu cat larg, pana la cele cu cel mai ingust gat.

Sterilizarea protejeaza copilul de bacteriile daunatoare pina in momentul in sistemul sau imunitar este suficient de puternic.

Sterilizatoarele Philips AVENT utilizeaza metoda de sterilizare practicata in spital, care este rapida, eficienta si nu presupune produse chimice. Continutul poate ramane steril timp de 24 de ore daca nu inlaturati capacul.

Pretul este foarte mic si poate fi descoperit aici!!!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Functii Speciale

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie

10.0/10

PRO

  • Cel mai usor mod de a steriliza.
  • Pentru toate tipurile de biberoane.
  • Viteza si siguranta superioara.
  • Fara BPA.
  • Sterilizator 3-in-1.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.