Robot bucatarie TurboTronic TT-007 Pareri Utile

Robot bucatarie TurboTronic TT-007 2000 wati,professional stand mixer, bol inox 5 litri,rosu este un produs electrocasnic de calitate foarte puternic si usor de folosit.

Azi va prezentam acest produs ce nu va trebui sa lipseasca din bucataria unei gospodine pricepute. Trebuie sa stii ca acest tip de robot de bucatarie este foarte puternic si face parte din clasa de top.

Cu acest robot de bucatarie poti prepara foarte usor o multime de produse cum ar fi paine, pizza,prajituri si multe altele le puteti face acum cu ultramodernul robot de bucatarie TurboTronic TT-002,performanta si versatilitate de neegalat, mai usor decat ti-ai fi inchipuit.

Actiunea de amestecare cu mixer planetar permite ustensilelor pentru framantare,amestecare si batere, sa execute o miscare unica inainte si inapoi, nu doar sa se roteasca in cerc, ajungand astfel in toate colturile bolului si preparand un aluat omogen si moale.

Robotul dispune de un brat de framantare foarte puternic, rabatabil pentru a fi curatat foarte usor. Capac de plastic transparent prevazut cu o fereastra speciala pentru a adauga ingrediente in timpul folosirii.

Bolul din inox cu care este dotat robotul de bucatarie este detasabil si are volumul de 5l. De retinut – Robotul de bucatarie este foarte usor de folosit de catre oricine, dupa folosire se curata foarte usor, ocupa foarte putin spatiu de depozitare, cablul de alimentare la priza de curent electric este suficient de lung.

Robotul de bucatarie dispune de picioruse speciale anti alunecare pentru o fixare mai buna pe locul ales de tine.

 

Robot bucatarie TurboTronic TT-007 Pareri Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Functii Speciale

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie

10.0/10

PRO

  • Un robot foarte puternic.
  • Se foloseste foarte usor.
  • Dupa folosire se curata foarte usor.
  • Cablul de conectare la priza este suficient de lung.
  • Este foarte stabil si foarte silentios.

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.