Masina de facut paine Studio Casa, BM 1401 B French Taste Blackline Family, 800 W, 12 programe, 1250 g, Afisaj LCD, Negru

Masina de facut paine Studio Casa, BM 1401 B French Taste Blackline Family, 800 W, 12 programe, 1250 g, Afisaj LCD, Negru este un accesoriu ce nu va trebui sa lipseasca din bucataria ta.

Masina de facut paine este fabricata din cel mai bun si mai rezistent material inoxidabil. Cu acest accesoriu vei scapa de painea importata ”congelata” ce se gaseste in magazine.

Tot ce trebui sa faci este sa alegi cu foarte mare grija ingredientele ce va trebui sa le pui in cuva masini de facut paine. Functia interesanta la aceasta masina este programarea intarziata pana la 13 ore de asteptare. Seara inainte de culcare pui in cuva toate ingredientele si o programezi la ora cand vrei sa ai paine calda, proaspata la micul dejun.

Masina va sti cand sa inceapa procedeul de framantare si cel de coazere astfel ca la ora stabilita de tine painea sa fie gata de consum.

Caracteristicele acestei masini de fabricat paine sunt urmatoarele: cuva are marimea de 750 / 1.000 / 1.250 grame, vei descoperi ca acest produs are 12 programe de folosinta.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Paletele pentru malaxare sunt fabricate dintr-un material durabil, masina de paine vine la pachet cu accesori de copt baghete. Functia de mentinere a produsului la cald este de pana la 60 min.

Masina de facut paine comunica cu consumatorul printr-un ecran LCD de mari dimensiuni.

Nivelele de rumenire sunt urmatoarele: deschis, mediu, inchis. Puterea masini de facut paine este de 800W.

Pentru mai multe detalii despre produs poti intra aici.

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Accesibil

10.0/10

Slentioasa

10.0/10

Consum de energie

10.0/10

PRO

  • Consmul de curent este infim.
  • Masina de fact paine este foarte silentioasa.
  • Pentru a prgati paine ste de ajuns sa pui ingredientele in cuva.
  • Isi face treaba excelent.
  • Poti programa masina de facut paine ca atunci cand vi de la servicie sau e trezesti dimineata sa gasesti painea gata preparata.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.