Espressor automat De’Longhi Autentica Cappuccino ETAM 29.660.SB Pareri Utile

Espressor automat De’Longhi ETAM 29.660 SB cu 1450W, 15 bar este acesoriul ce va completa aparatele elecrocasnice din bucataria sau din biroul tau. Este aproape indispensabil in orice bucatarie mai ales daca esti un iubitor de cafea. De acum poti savura cea mai buna si proaspata cafea la tine acasa.

Espressor automat De’Longhi poate fi alimentat cu cafea boabe sau cafea macinata. Compartimentul in care se pune cafeaua are dismensiunea de 200g. Presiunea la care se prepara bautura selectata este de 15bari. Este dotat cu sistemul Latte Crema, rasnita cu 13 setari, astfel va veti putea seta cat de fina va doriti cafeaua rasnita.

Acest tip de espressor poate prepara mai multe tipuri de bauturi, cum ar fi: Cappuccino, Cafea Lunga, Caffe Latte, Latte macchiato, Lapte cald, Espresso, Flat White.

Espressorul dispune de un rezervor de apa generos, acesta are capacitatea de 1,4l, detasabil, tava pentru curatare detasabila. Espresorul dispune de rezervor pentru lapte.

Spatiul pe care espressorul il ocupa este foarte mic, pentru ca acesta dispune de un design ultra modern, este foarte compact.

Atat acasa cat si la birou, espresorul nu va incomoda. Espressorul dispune de o multime de functii ce iti vor veni in ajutor, aaceste sunt: Rasnita foarte silentioasa, Dispozitiv spumare, Cappuccino, Autocuratare, oprire/pornire programabila, poti folosi espressorul pentru a fierbe apa pentru a prepara ceai, sistem anti-calcar, sistem decalcifiere, setarea temperaturii, setare speciala pentru cantitatea de cafea, setare pentru gradul de macinare.

Espresorul dispune de un display generos, aici vei avea afisate toate comenzile pe care le vei da aparatului. Puterea este de 1450W, greutatea espresorului este de 9,1kg.

Raportul pret calitate pentru acest espressor De Longhi este unul foarte corect iar multitudinea de recenzii pozitive si experienta personala ne fac sa putem afirma cu toata convingerea ca investitia in acest produs este extrem de inspirata. Este o investie pentru care va veti felicita in timp, cafeaua este minunata, diversitatea de bauturi, un atu in plus, rezistenta in timp si pretul foarte bun sunt atuuri ale espressorului De Longhi.

Espressor automat De'Longhi Autentica Cappuccino ETAM 29.660.SB Pareri Utile

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Mod de folosire

10.0/10

Functii Speciale

10.0/10

PRO

  • Sistem LatteCrema.
  • Espresorul dispune de rezervor pentru lapte.
  • Rasnita foarte silentioasa.
  • Poate prepara doua cesti de cafea in acelasi timp.
  • Rezervor de apa detasabil.

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.