Espressor automat Delonghi, ETAM 29.660 SB, 1450W, 15 bar, 1.4l, Argintiu/Negru

Espressor automat Delonghi, ETAM 29.660 SB, 1450W, 15 bar, 1.4l, Argintiu/Negru este acesoriul ce va completa aparatele elecrocasnice din bucataria sau din biroul tau.

Espresorul poate fi alimentat cu cafea boabe sau cafea macinata. Compartimentul in care se pune cafeaua are dismensiunea de 200g. Presiunea la care se prepara bautura selectata este de 15bari.

Acest tip de espresor poate prepara mai multe tipuri de bauturi, cum ar fi: Cappuccino, Cafea Lunga, Caffe Latte, Latte macchiato, Lapte cald, Espresso, Flat White.

Espresorul dispune de un rezervor de apa generos, acesta are capacitatea de 1,4l, detasabil, tava pentru curatare detasabila. Espresorul dispune de rezervor pentru lapte.

Spatiul pe care espresorul il ocupa este foarte mic, pentru ca acesta dispune de un design ultra modern, este foarte compact.

Atat acasa cat si la birou, espresorul nu va incomoda. Espresorul dispune de o multime de functii ce iti vor veni in ajutor, aaceste sunt: Rasnita foarte sientioasa, Dispozitiv spumare, Cappuccino, Autocuratare, oprire/pornire programabila, poti folosi espresorul pentru a fierbe apa pentr a prepara ceai, sistem anti-calcar, sistem decalcefiere, setarea temperaturii, setare speciala pentru cantitatea de cafea, setare pentru gradul de macinare.

Espresorul dispune de un display generos, aici vei avea afisate toate comenzile pe care le vei da aparatului. Puterea este de 1450W, greutatea espresorului este de 9,1kg.

Pretul se gaseste aici!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Mod de folosire

10.0/10

Functii Speciale

10.0/10

PRO

  • Sistem LatteCrema.
  • Espresorul dispune de rezervor pentru lapte.
  • Rasnita foarte silentioasa.
  • Poate prepara doua cesti de cafea in acelasi timp.
  • Rezervor de apa detasabil.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul este putin cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.