Aparat de aer conditionat SAMSUNG AR09KSWSBWKNZE, 9000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control (Alb)

Anotimpul calduros sta sa bata la usa, nu va trebui sa te prinda nepregatit din punct de vedere al comfoartului. Pentru ca vara si caldura insuportabila sa nu te ia prin suprindere, azi iti recomandam aparatul de aer conditionat SAMSUNG AR09KSWSBWKNZE, 9000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control (Alb).

A fost proiectat cu rezultatele in minte, pentru a fi extraordinar de eficient. Designul sau triunghiular unic are un spatiu de intrare mai larg, pentru a putea trage mai mult aer.

Latimea si unghiul imbunatatit al portiunii de iesire, lamele suplimentare in v si un ventilator mai mare se asigura, de asemenea, ca aerul este racit si emis mai repede, mai departe si mai in larg.

Pentru mai multe detalii tehnice, intra AICI!!!

Astfel, aerul rece si proaspat ajunge in toate colturile casei. Aparatul de ae conditiont va incepe sa raceasca aerul din incapere in cel mai scurt timp de la activare, functia Fast Cool cu care este dotat, va face ca acest lucru sa fie accelerat, astfel incat sa ajunga rapid la temperatura dorita.

Imediat ce aerul a ajuns la temperatura setata de tine se va activa Comfort Cool, pentru a o mentine. Aparatul de aer conditionat lucreaza foarte bine atat vara cat si iarna.

Tehnologia folosita pentru fabricarea acestui model este de ultima generatie, consumul de curent electrica este foarte redus.

Unitatea ce se monteaza in casa are un design ultra modern, aceasta isi va gasi locul in orice incapere va trebui montata. Unitatea ce trebuie montata afara este foarte silentioasa.

Pentru a descoperi pretul, intra AICI!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Functii speciale

10.0/10

Consum de energie

10.0/10

PRO

  • Raceste mai repede, mai departe si mai amplu.
  • Va racoreste rapid si confortabil.
  • Lucreaza inteligent. Economiseste energie.
  • Usor de demontat si de curatat.
  • Elimina virusii.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul este usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.