Uscator de rufe Bosch WTW85550BY, SelfCleaning Condenser, 9 kg, 14 programe, Clasa A++, Alb

Uscator de rufe Bosch WTW85550BY, SelfCleaning Condenser, 9 kg, 14 programe, Clasa A++, Alb este un aparat electro-casnic de ultima generatie ce va imbina utilul cu placutul.

Uscatorul de rufe dispune de dimensiuni reduce (un beneficiu, pentru ca nu ocupa foarte mult spatiu ). Cu Sensitive Drying System, rufele sunt uscate delicat şi uniform datorită tamburului cu structură unică ce permite circulația eficientă a aerului cald.

Ca rezultat vei avea rufe moi, fără cute. Uscatorul de rufe dispune de un Hublou de sticlă cu ramă silver gri-închis, o optiune benefica pentru ca vei putea urmari intregul proces de uscare a rufelor. Functia speciala de uscare – cu condensare și pompă de căldură.

Trebuie sa sti ca acest uscator dispuend e o multime de functii, poti usca cele mai delicate si pretentioase haine confectionate din materiale sensibile.

Uscatorul de rufe este foarte silentios, consum redus de energie electrica. Clasa de eficienţă energetică: A++ pe o scară a clasei de eficiență energetică de la A+++ la D.


Clasa de eficienţă la condensare: B pe o scară de la G (eficienţă minimă) la A (eficienţă maximă).
Consum de energie: 258.0 kWh/an, bazat pe 160 cicluri de uscare efectuate cu programul standard pentru bumbac, cu încărcătură completă şi parţială, şi pe consumul în modurile cu consum redus de putere.

Consumul efectiv de energie depinde de modul de utilizare al aparatului.

Pentru mai multe detalii tehnice, intra AICI!!!

Consum de energie în program standard bumbac cu încărcătură completă: 2.12 kwh; consum de energie în program standard bumbac cu încărcătură parţială:1.2 kwh.

Pentru detalii despre pret, intra Aici!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Consum

10.0/10

Design

10.0/10

Eficienta

10.0/10

PRO

  • Zgomot Redus.
  • Design modern.
  • Uscare delicata a tesaturilor cu Sensitive Drying System.
  • Nu vei mai curata niciodata condensatorul. Datorita condensatorului cu auto-curatare.
  • Dimensiuni Reduse.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul este usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.