Mixer cu bol KitchenAid Artisan Elegance 2017 Sfaturi si Pareri Utile

Mixer cu bol KitchenAid Artisan Elegance 2017, 4.8l, 300W (Plumberry) este un aparat electrocasnic de calitate superioara. Pretul acestui produs poate parea ridicat, dar avand in vedere functiile de care dispune, accesoriile de calitate si faptul ca este foarte practic, facce ca pretul sa fie echitabil.

Designul unic, constructia robusta din metal si functiile tipice unui aparat profesional transforma acest mixer intr-un element indispensabil si perfect integrat in orice bucatarie, gata oricand sa execute cele mai dificile sarcini.

Aparatul electro-casnic vine la pachet cu o multime de acesorii – bol din cel mai bun inox cu maner ergonomic de 4,8l, un bol din acelasi inox de 3l, pentru a evita stropirea in timpul cand mixerul lucreaza acesta este echipat cu un scut special antistropire din plastic.

Mixerul mai dispune de un Tel cu 6 fire din inox cu inel de prindere din aluminiu special, o pleta din aluminiu cu strat special din nylon, paleta din aluminiu cu o parte din silicon flexibila, carlig pentru aluat din aluminiu cu strat antiadeziv din nylon.

Cantitate Maxima de ingrediente:
Faina: 1 Kg
Faina pentru crusta de placinta: 500 g
Oua: 12 oua medii
Frisca: 1 L
Aluat tort: 2.7 Kg
Aluat paine: 2 Kg
Cartofi piure: 3.2 Kg
Aluat prajituri (de 5 cm): pentru 108 bucati.

Nimic nu este prea greu pentru Mixer cu bol KitchenAid Artisan Elegance: puteti amesteca diferite tipuri de aluaturi (moi, medii si tari), toca si prepara carne, legume si fructe, rula si taia paste, pregati smoothies, sucuri naturale si chiar inghetata. Totul se realizeaza printr-o simpla atasare a unuia dintre accesoriile potrivite.

Mixer cu bol KitchenAid Artisan Elegance 2017 Sfaturi si Pareri Utile

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Functii speciale

10.0/10

Mod de folosire

10.0/10

PRO

  • Mixerul dispune de o multime de functii.
  • Raport calitate/pret, este o alegere excelenta.
  • Design elegant.
  • Usor de folosit.
  • Mod de intretinere foarte simplu.

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.