Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 412L Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt, Filtru HD + Carbon, Auto Restart, Autocuratare, Dezumidificare

Se apropie anotimpul calduros, pentru a nu fi luat prin surprindere iti recomandam sa achizitionezi un aparat de are conditionat de calitate. Azi iti propunem sa arunci o privire peste Aparat-ul de aer conditionat Whirlpool SPIW 412L Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt, Filtru HD + Carbon, Auto Restart, Autocuratare, Dezumidificare.

Se monteaza foarte usor, este foarte silentios si consuma foarte putin curent electri. Deci, factura nu va arata cu multe cifre.

Aparatul de aer conditionat dispune de o mutlime de functii extrem de folositoare si pe placul tau. Printre ele vei gasi functia speciala 6th Sense Sleep – aceasta caracteristica permite AC sa tina pasul automat cu schimbarile in metabolismul corpului uman pe timp de noapte.

Acest lucru inseamna ca temperatura setata creste cu 1 ° C la fiecare o ora, pana la 2 ° C la fiecare doua ore, asigurandu-se ca utilizatorul nu simte prea frig pe timp de noapte.

In afara de oferirea confortului optim, aceasta caracteristica permite, de asemenea, economii semnificative de energie.

Nu trebuie sa te panichezi in momentul cand se intampla o inevitabila pana de curent, functia speciala 6th Sense Auto Restart – va reporni automat aparatul de la presetat dupa o intrerupere de curent sau atunci cand este pus in modul de asteptare.

Prin urmare, nu este nevoie pentru a reseta temperatura si viteza ventilatorului de fiecare data.

Pentru mai multe detalii tehnice intra AICI!!!

Pentru a afla pretul, intra AICI!!!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Consum

10.0/10

Design

10.0/10

Montaj

10.0/10

PRO

  • 4 D admisie de aer - premiera
  • 4 D Airflow Inlet Decorativ si Functional.
  • 6th Sense Power Saver.
  • 6th Sense Sleep.
  • 6th Sense Auto Restart.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.