Aparat de spalat cu presiune Black&Decker PW1500S, 1500 W, 120 Bar, 360 l/h

Aparat de spalat cu presiune Black&Decker PW1500S, 1500 W, 120 Bar, 360 l/h este un accesoriu de caitate ce nu va trebui sa lipseasca din garajul tau.

Acest aparat de spalat poate fi folosit in mai multe feluri. Destinatia lui este pentru a spala masina! Tot ce trebuie sa faci este sa incarci rezervorul cu spuma activa, dupa care va trebui sa stropesi caroseria masini cu spuma activa, va trebui lasata sa actioneze maxim 5 minute, dupa care va trebui sa pornesti aparatul de spalat cu presiune si sa cureti spuma activa.

Pentru o curatare cat mai buna este indicat ca pistolul sa fie cat mai aproape de caroserie. Distanta maxima pentru curatare este de 5cm.

Masina se spala de jos in sus, atunci cand folosim spuma activa, pentru ca daca o sa folosesti jetul de sus in jos vei curata imediat spuma activa.

Dupa ce ai dat toata masina de jos in sus, urmeaza ultima mana de sus in jos pentru clatire. Clateste foarte bine la chedere, in zona contra-arimilor si jantele.

Dupa care pentru a usca masina va trebui sa te foloesti de o carpa speciala. Aparatul de spalat cu spuma activa are in componenta sa un mecanism foarte rezistent, acesta este compus din: Pompa de metal cu 3 pistoane axiale si placa oscilanta, sistem SDS pt cuplaje rapide, supapa de siguranta automata, filtru de apa, sistem de oprire totala (prin eliberarea manerului pistol).

Pentru a lucra cu acest parat va trebui sa il conectati la retea, putrea este de 1500W, presiune maxima 120bar, debitul maxim este de 360 l/h.

Pretul este aici!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Mod de folosire

10.0/10

Presiune jet.

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit.
  • Presiune foarte buna.
  • Consum de apa si curent redus.
  • usor de manuit.
  • Roti pentru deplasare.

Contra

  • Pretul usor cam mare.
  • La design se mai putea lucra.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.