Aspirator fara sac Rowenta Ergo Force Cyclonic RO6723, 750W, 2L, Tub telescopic din metal, Perie de aspirare 2in1, Perie pentru parchet, Easy Brush, Rosu/Negru

Aspiratorul fara sac Rowenta Ergo Force Cyclonic RO6723, 750W, 2L, Tub telescopic din metal, Perie de aspirare 2in1, Perie pentru parchet, Easy Brush, Rosu/Negru este un accesoriu foarte mic si foarte puternic.

Acesta nu trebuie curatat, spatiul pe care il ocuppa este foarte mic. Aspiratorul este ideal pentr a putea fi folosit in apartamente obisnuite sau garsoniere, acesta are un motor foarte silentios, nimeni nu isi va da seama ca tu vei aspira.

Reglajul de aspirare il are direct manerul furtunului daca ii dai putere prea mare nu poti sal-l dezlipesti de covor. Daca vei achizitiona acest produs vei da uitari zilele in care trebuia sa iesi cu covorul in fata blocului pentru a fi curatat la batator.

Ergo Force Cyclonic este un aspirator de inalta performanta care este echipat cu ergosistemul Clean Express pentru confort maxim. Tehnologia avansata ciclonica captureaza mai mult praf in container, reducand intretinerea constanta a filtrelor.

Capul de aspirare de inalta eficienta ofera rezultate excelente, cu o economie a energiei de pana la 50%. Aspiratorul are in dotare un recipient special in care se aduna praful aspirat din casa, acest recipient se curata foarte usor, nu vei intra in contact cu continutul acestui recipient.

Tubul din dotarea aspiratorului este de tip metalic telescopic, acesta iti va fi de foarte mare ajutor, pentru ca vei avea acces cu el in cele mai dificile locuri.

Tipul de aspirare al aspiratorului se face in regim uscat, motorul este destul de puternic, acesta dezvolta 750W, rezervorul are capacitatea de 2l. Raza in care poti sa aspiri este de 8.6m in jurul aspiratorului.

Pretul este aici!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Mod de folosire

10.0/10

Puetre de aspirare

10.0/10

PRO

  • Cap de aspirare de inalta performanta.
  • Foarte usor de folosit.
  • Design modern.
  • Foarte silentios.
  • Capacitate mare a recipientului de colectare

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul este putin cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.