Masina de facut paine Studio Casa, BM 1401 B French Taste Blackline Family, 800 W, 12 programe, Program Gluten free, 1250 g, Afisaj LCD, Negru

Masina de facut paine Finlux FBM-1683W, 850 W, 1500 g, 15 programe este un aparat electrocasnic de calitate ce iti va fi de foarte mare ajutor in bucatarie.

Masina de facut paine inteligenta dispune de o multime de programe extrem de folositoare. Acest produs beneficiaza de un design modern si materiale de calitate.

Exteriorul este fabricat din plastic de calitate, se curata foarte usor. De remarcat este faptul ca partea exterioara este foarte bine izolata de zona in care se coace painea.

De acum iti poti prepara painea singur, fara sa depui prea mare efort, masina de facut paine beneficiaza de functia de pregatire si coacere programata.

Tot ce trebuie sa faci este sa pui ingredientele in cuva si sa setezi ora cand doresti ca painea sa fie gata. Aceasta functie este extrem de folositoare atunci cand vi de la serviciu, vei gasi painea calda sau cand te vei trezi de dimineata.

Functia ” PASTREAZA PAINEA CALDA” iti va mentine painea proaspata si calda timp de 60min. Malaxorul este foarte rezistent, acesta este fabricat din materiale de calitate, nu rugineste si se curata foarte usor, lamele duble de framantare cu care este dotat acest tip de malaxor va framanta aluatul foarte bine.

Pentru mai multe detalii tehnice intra AICI!!!

Masina de facut paine este dotata cu un display LCD unde vei avea afisate mai multe functii, aici poti supraveghea timpul care il mai are masina de facut paine pana la terminarea programului, sau timpul de paine pe care aceasta il prepara.

Capacitatea masinnii de facut paine este de 1500g, puterea 850W, greutatea totala este de 6,7kg.

Pretul este foarte mic si poate fi descoperit AICI!!!

9.4

Calitate

9.0/10

Pret

10.0/10

Design

9.0/10

Consum de curent electric

9.0/10

Capacitate

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit.
  • Consumul de curent este unul normal.
  • Masina de facut paine dispune de o multime de functii.
  • Design modern.
  • Materiale de calitate.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • La design se mai putea lucra putin.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.