Armani Eau De Nuit Oud

Armani Eau De Nuit Oud este un parfum elegant pentru barbati ce contine cardamom, piper roz, bergamot, muscata, stanjenel, trandafir, lemn de agar, boabe de tonka si sofran.
Acesta a fost creat de fondatorul grupului Armani cu un singur scop, acela de a aduce un plus de eleganta barbatului care il foloseste.
Sticla acestui produs Armani Eau De Nuit Oud a fost creata pentru a fi folosita foarte usor, marginile finisate imita perfect trupul unui barbat ferm si impunator.
Armani Eau De Nuit Oud este piesa de rezistenta care adauga un plus de valoare colectiei de parfumuri de lux accesibile tuturor.
Acesta vine ambalat in sticle de 50 ml sau 100ml, este perfect pentru a fi oferit cadou, pentru ca persoana care il va primi va ramane placut surprinsa.
Armani Eau De Nuit Oud a prins viata in anul 2016 dupa o lunga si complexa cercetare si experienta pe mai multi barbati care si-au dat cu parerea despre ingredientele clasice.
A sosit momentul sa il folosesti si tu, primul impact va fi uluitor, dupa care usor, usor se va lasa in urma ph-ului pieli si va persista un miros special specific barbatului puternic.
Armani Eau De Nuit Oud il pot folosi foarte bine barbatii fumatori, acesta va face echipa foarte buna cu fumul de tigara si in amestec isi va modifica mirosul.

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Persistenta

9.0/10

Intensitate

9.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Este un parfum complex care poate fi folosit la o tinuta eleganta.

Contra

  • Este foarte pretentios si nu poate fi folosit la orice tinuta si in orice situatie.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.