Paco Rabanne 1 Million Pareri Utile

Paco Rabanne 1 Million Apa de toaleta  este un parfum dulce extrem de persistent, acesta are in compozitie o paleta de ingrediente atent selectionate, ca baza aroma de patchouli, grapefruits, portocale rosii si menta.

Tot aici mai intalnim si arome fine de trandafir, scortisoara, trandafir. Sticla bine finisata in forma de lingou ii va permite fiecarui barbat in momentul cand o foloseste sa fie invincibil. 1 Million este un parfum special pe care il pot folosi toti barbatii, varsta nu se ia in considerare, odata aplicat acesta va persista pe piele intre 6 si 12 ore.

Uneori chiar si dupa ce faci dus acesta inca mai persista. Este optiunea de cadou potrivita pe care o poti face iubitului, acesta va ramane placut surprins cand va primi sticla in forma de lingou de aur.

Ca sfat, in anotimpul rece Paco Rabanne 1 Million persita foarte bine, pentru ca temperatura scazuta le va da un plus de finete acestor ingrediente fabuloase.

Pe timpul verii este de peferat sa se foloseasca in cantitati foarte mici, pentru ca temperaturile ridicate il vor face la un moment dat aproape insuportabil din cauza esentelor foarte puternice. 1 Million se poate gasi in recipiente de 30 ml, 100ml si in spray de 100ml.

Paco Rabanne 1 Million Pareri Utile

9.4

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Persistenta

9.0/10

Intensitate

10.0/10

Design

9.0/10

PRO

  • Un parfum elegant potrivit pentru mai multe situatii din zi.

Contra

  • Ingredientele folosite pot fi foarte dulci daca este folosit in cantitati mai mari.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.