Aspirator fara sac Philips PowerPro Active FC9533/09, 1.7 l, Tub telescopic, 750 W, Albastru

Daca iti doresti un aspirator cu putere mare de absortie, silentios si modern, noi avem solutia pentru tine. Iti recomadam sa achizitionezi un produs de calitate ce iti va fi de foarte mare ajutor.

Aspirator fara sac Philips PowerPro Active FC9533/09, 1.7 l, Tub telescopic, 750 W, Albastru, are un design compact, ultra modrn si foarte usor de transportat.

Aspiratorul are dimesiuni reduse, poate fi depozitat in orice loc din camera sau debara. Peria Triactive foarte utilă și își face treaba aspirând gunoaiele și prin laterale.

Pretul este acceptabil pentru treaba pe care o face acest produs. Pentru a asigura o absortie maxim este recomandat sa curatati mereu filrul in care se aduna mizeria trasa.

Capul de aspirare Turbo Brush permite curatarea in profunzime a covoarelor si indepartarea parului si a scamelor de pe acestea. Peria rotativa indeparteaza in mod activ particulele mici de praf si parul, rezultand o eficienta de curatare a covoarelor mai buna cu 25%. Rotile capului de aspirare previn deteriorarea acestuia in cazul utilizarii acestuia pe podele dure.

Tipul de aspirare pentru acest produs se face in regim uscat, tipul tubului este telescopic, metalic.

Asiparatorul este destul de usor, acesta cantareste doar 6kg, un avantaj pentru ca este foarte usor de transportat prin incaperea in care vei aspira.

Pretul este AICI.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Tip de aspirare

10.0/10

PRO

  • Clasa de eficienta energetica A
  • Cap de aspirare Turbo Brush
  • Cap de aspirare TriActive+
  • Tehnologie PowerCyclone 4
  • Clasa A pe suprafete dure.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul este putin cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.