Polizor unghiular Bosch Professional GWS 750-125, 750 W, 11000 RPM, 125 mm

Toata lumea stie ca brand-ul cel mai recunoscut printre sculele profesionale este Bosch, azi va propunem sa achizitionati polizorul unghiular ce iti va fi de folos in jurul casei.

Tipul de ucrare la care poate fi folosit este de tip profesional, se poate folosi pentru metal si zidarie, atentie foarte mare daca il folosiiti pentru a taia lemn.

Pentru acest tip de ucrare va trebui sa ii atasati disc special. Nu este recomandat pentru acest tip de lucrare. Polizorul unghiular dispune de functia de blocare AX, aceasta functie este de foarte mare ajutor atunci cand va trebui sa stati foarte mult timp cu polizorul pornit.

Polizorul poate fi manuit cu usurinta de catre utilizator, pentru ca este foarte usor, cantareste doar 1.9kg. Polizorul mai dispune de o plansa de protectie cu o foarte mare rezistenta la torsiune cu un grad ridicat de protectie a utilizatorului.

Intrerupatorul de siguranta Bosch asigura pornirea controlata a sculei electrice. Detaliile tehnice ale polizorului sunt urmatoarele: Putere nominala 750 W Turatie la mersul in gol 11.000 rot/min Putere utila 380 W Arbore de slefuit M 14 Diam.discuri 125 mm Diam. disc abraziv 125 mm Greutate 1,9 kg Set de livrare: Aparatoare de protectie Cheie pentru splinturi Flansa de prindere Maner suplimentar Piulita de strangere.

Pretul este AICI.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Nivel de protectie

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Polizorul se poate folosi la mai multe tipuri de lucrari.
  • Consum redus de energie electrica.
  • Foarte usor, cantareste aproape doua kg.
  • Polizorul dispune de sistem de blocare AX.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul este putin cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.