Aspirator fara sac Rowenta Compact Power 3A RO3786, 750 W, 1.5 l, Filtru de inalta eficienta, Maro

Aspirator fara sac Rowenta Compact Power 3A RO3786, 750 W, 1.5 l, Filtru de inalta eficienta, Maro este n produs de calitte ce te va ajuta sa iti intretii casa curata, impecabila.

De retinut este faptul ca aspiratorul este foarte usor de transportat, usor de manevrat prin casa si foarte silentios. Canalul de asprare este compus din doua tipuri de tub, flexibil si telescopic rigid.

Partea fexibila te va ajuta sa manevrezi foarte usor aspiratorul si parte fixa elescopica te va ajuta sa aspiri in coltul peretilor ”pe tavan” sub pat si in locurile mai greu accesibile.

Compact Power Cyclonic este un aspirator fara sac ce ofera performanta 3A & ergonomie intr-un nou design. Cele mai bune rezulate in performanta de aspirare, emisia de praf si eficienta energetica!

Verifica aici daca produsul beneficiaza de reducere.

La testele efectuate, acest tip de aspirator a dat cele mai bune rezultate in performanta de aspirare, emisia de praf si eficienta energetica.

Aspiratorul este dotat cu un cap de asiprare super performant de ultima generatie, sistem avansat mono-ciclonic cu nivel ridicat de separare a prafului din aerul aspirat.

Un filtru de spuma plasat in fata motorului, un filtru specific pozitionat chiar înainte de orificiul de evacuare a aerului pentru a capta chiar si cele mai mici particule de praf eliberate in aer, 99.98% din praful aspirat este filtrat!

Pentru a verifica daca produsul mai este in stoc, intra aici.

 

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Consum de energie.

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de manevrat.
  • Silentios.
  • Sistem avansat mono-ciclonic cu nivel ridicat de separare a prafului din aerul aspirat.
  • Motor cu consum scazut de energie.
  • Ergonomie imbunatatita.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul usor ridicat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.