Placa video MSI NVIDIA GeForce GTX 1070 AERO ITX OC, 8GB GDDR5, 256bit

Placa video MSI NVIDIA GeForce GTX 1070 AERO ITX OC, 8GB GDDR5, 256bit este un acceosriu de cea mai buna calitate foarte fiabil si silentios.

De acum te poti juca in liniste fara sa mai fi deranjat de zgomotul ventilatoareleor atunci cand esti pe punctul de a termina nivelul.

Cand temperatura sare de 50 grade imediat ventilatoarele exterm de sientiase pornesc pentru a face racirea, daca temperatura va scade sub 50 de greade ventilatoarele se poresc automat.

Asta datorita senzorilor foarte sensibili la temperatura cu, care este dotata placa video. Complet silentioase in timpul rularii de continut multimedia sau gamingului fara cerinte mari.

Cooler-ul este asezat pe un radiotor de cupru foarte compact, tevi de 8 mm si foarte multe aripioare care atrag aerul rece pentro o racire eficienta.

  

Verifica aici daca produsul beneficiaza de reducere.

Controlul fluxului de aer elimina caldura pentru a mentine procesorul grafic rece in timpul sesiunilor de gaming solicitante.

Placile video MSI AERO ITX suporta pe deplin configuratii multi-GPU utilizand NVIDIA SLI. Noua tehnologie MSI TORX 2.0 a ventilatoarelor foloseste puterea muncii de echipa pentru a permite TWIN FROZR VI sa atinga noi nivele de racire.

Designul ventilatoarelor TORX 2.0 genereaza cu 22% mai multa presiune a aerului pentru performanta silentioasa suprema in lupta cu temperatura.

Placa video are un procesor extrem de puternic GeForce GTX 1070, rezolutia maxima este de 7680 x 4320. PLaca video face parte din seria NVIDIA GeForce GTX 1000.

Pentru a verifica daca produsul mai este in stoc, intra aici.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Performanta Cooler

10.0/10

Rezolutie.

10.0/10

PRO

  • Daca ai echipat sistemul tau cu aceasta placa video, nu vei mai avea probleme cu jocurile foarte multa vreme.
  • Ventilatoare silentioase.
  • Sistem de racire super performant.
  • Fiabilitate.
  • Frecventa procesor Boost 1721, Base 1531.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul usor ridicat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.