Boiler electric vertical Tesy Modeco GCV504720C21TSRC, 2000 W, 50 l, Izolatie 32 mm, Tehnologie Insutech Plus, Cablu inclus

Boiler electric vertical Tesy Modeco GCV504720C21TSRC, 2000 W, 50 l, Izolatie 32 mm, Tehnologie Insutech Plus, Cablu inclus este un produs de calitate superioara cu un rezervor confectionat dintr-un material extrem de rezistent la atacul produs de apa.

Garantia la acest rezervor este de pana la 5 ani. Boilerul vertical din clasa Modeco Classic sunt aparate din ultima generatie care combina toate inovatiile tehnologice dezvoltate de catre compania TESY cu privire la eficienta energetica si la functionarea de lunga durata si fara probleme a produsului.

Gama dispune de boilere electrice cu capacitatea intre 50 si 150 de litri. Rezervorul in care este acumulata apa rece pentru a putea fi incalzita este sudat cu plasama, astfel la imbinaturi acest rezervor nu va avea probleme cu depunerile si rugina care ataca de obicei rezervoarele de apa.

Verifica aici daca produsul beneficiaza de reducere.

Volumul rezervorului este de 50l, suficient pentru a putea deservi baia si bucataria daca sunt apropiate. Apa din rezervor se incalzeste de la 15°C la 65°C in maxim o ora si 18 minute.

Termostatul este reglabil, valva de siguranta cu care este dotat iti va fi de ajutor atunci cand presiunea din instalatie creste.

Valva se actioneaza automat si va elimina surplusul de presiune din instalatie. Boilerul are greutatea de 18.75 gol, trebuie sa sti acest aspect, pentru ca va trebui sa stabilesti locul in care va fi montat cu precizie.

Pentru a verifica daca produsul mai este in stoc, intra aici.

 

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Consum de energie.

9.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Protectie de sticla-ceramica a rezervorului de apa.
  • Sudura cu plasma.
  • Apa din rezervor se incalzeste destul de repede.
  • Montaj foarte simplu.
  • Design modern.

Contra

  • Pretul usor cam mare.
  • Consumul de energie nu este de neglijat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.