Cafetiera cu rasnita Russell Hobbs 22000-56, 1025 W, 1.25 l, 12 cesti, Negru/Argintiu

Stim cu totii ca nimic nu se compara cu o cafea proaspat rasnita dimineata, azi iti propunem un produs revolutionar ce va pastra gustul cafelei proaspat fara sa se piarda din aroma in timpul prepararii.

Cafetiera cu rasnita Russell Hobbs 22000-56, 1025 W, 1.25 l, 12 cesti, Negru/Argintiu. Cafetiera este foarte silentioasa, aceasta poate fi folosita cu foarte mare usurinta in bucataria din apartament, fara ca aceasta sa isi faca simtita prezenta dimineata cand este pusa in functiune.

Singurul aspect ce poate fi simtit in toata casa este aroma de cafea proaspat preparata la prima ora. Cafetiera dispune de un design ultra modern, are dimensiuni foarte mici, aceasta poate fi depozitata in cele mai inguste spatii din bucatarie.

Vezi oferta aici

 

Cafetiera poate fi folosita si la birou. Cafetiera se fooloseste foarte usor, oricine o poate folosi, cafeaua se prepara imediat, aceasta are functie de macinare, deci se poate folosi atat cafea boabe cat si macinata.

Cafetiera dispune de 3 nivele de tarie a cafelei, dupa utilizare cafetiera se curata foarte usor. Programarea digitala de 24 de ore a cafetierei Chester Grind & Brew va permite sa o setati sa va prepare cafeaua proaspata la orice ora, in timp ce plita incalzita va mentine cafeaua calda timp de pana la 40 de minute.

In plus, are un filtru permanent usor de curatat.

Mai multe detalii tehnice AICI

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Mod de folosire

10.0/10

Mod de intretinere

10.0/10

PRO

  • Un prods de calitate.
  • Se foloseste foarte usor.
  • Poate fi folosita atat cu cafea boabe cat si cu cafeamacinata.
  • Tehnologie de Fierbere Silentioasa.
  • Rasnita Digitala.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.