Camera auto DVR Mio, MiVue C330, ecran 2”, Full HD, G-Shock Sensor

A sosit iarna si odata cu venirea acestui anotimp vin si problemele soferilor in trafic. Azi va prezint cea mai buna camera de bord auto, DVR Mio, MiVue C330, ecran 2”, Full HD, G-Shock Sensor. Este usor de folosit, foarte simplu de montat si cu ajutorul ei vei evita problemele soferilor in trafic.

Camera de bord nu este doar un simplu asistent video, inregistrarile facute de ea pot fi cel mai credibil martor daca ai fost protagonistul unui incident rutier sau daca masina a fost parcata si a fost lovita. Camera vine la pachet cu suportul de prindere pentru parbriz si cablu pentru alimentare.

De remarcat este ca acest cablu este destul de lung pentru ca acesta sa fie foarte usor ascuns prin plafonul masinii, chederul de la usi si plasticele din bord. Care sunt cerintele unei camere de bord cele mai bune:

In primul rand trebuie ca aceasta sa se monteze si sa se demonteze foarte usor, sa fie cat mai rezistente, sa filmeze full HD si nu in ultimul rand sa fie accesibila ca pret ( sa nu fie foarte scumpa) si sa reactioneze foarte usor la socuri.

Vezi pretul aici

La toate aceste caracteristici se califica foarte bine Camera auto DVR Mio, MiVue C330, ecran 2”, Full HD, G-Shock Sensor. Modulul GPS, incorporat in acest model, inregistreaza locatia, directia, viteza si coordonatele geografice.

Datorita acestor facilitati, veti obtine un set de informatii cu privire la traseul parcurs. Apoi, cu ajutorul aplicatiei MiVue Manager, puteti sa vizualizati traseul parcurs pe Google Maps™. Mai jos va voi enumera functiile de care dispune acest model de camera de bord:

Vezi Detalii Tehnice AICI

In primul rand camera are un unghi de fimat de 130 °, rezolutia video este de 1920 x 1080 Full HD, display ul nu este foarte mare pentru a nu iti distrage atentia la condus si pentru a fi aproape invizibla. Acesta are dimensiunea de 2 inch. Camera de bord mai dispune de GPS Tracking, G-Sensor, Lentile F2.0, conectivitatea se face prin MiniUSB. Pentru extinderea memoriei vei avea nevoie de un card Micro SD.

Camera auto DVR Mio, MiVue C330, ecran 2”, Full HD, G-Shock Sensor

0.00
10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Montaj

10.0/10

Livrare

10.0/10

PRO

  • Usor de montat
  • Usor de folosit
  • Functii benefice
  • Functionare in mod parcking
  • Functia GPS Foarte precisa

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.