Scutece Pampers Active Baby Mega Pack +, marimea 3 Midi, 5 – 9 kg, 172 buc

Scutece Pampers Active Baby Mega Pack +, marimea 3 Midi, 5 – 9 kg, 172 buc este produsul pentru fete si baieti ce nu va trebui sa lipseasca din camera fiecarui copil.

Colectia Active Baby are in pachet o cantitate foarte mare de scutece absorbante (172) la un pret accesibil tuturor. Intervalul de greutate este intre 5 – 9 kg! Pachetul in care se gasesc toate scutecele absorbante sunt foarte usor de transportat.

Vezi oferta aici

Inovatia celor 3 canale absorbante schimba cu totul ce stiai despre confortul si protectia bebelusului tau. Tehnologia din noile scutece ajuta la distribuirea uniforma a lichidului datorita celor 3 canale absorbante, pentru un scutec care isi pastreaza forma confortabila, chiar si atunci cand este plin. In anul 2016 s-a facut un studiu de catre Buzzaar pe un esantion de 300 de mame din care 99% ar recomanda scutecele Pampers Baby-Dry prietenilor sau colegilor.

Vezi alte oferte aici

Fiecare scutec absorbant dispune de 3 canale ce va distribui lichidul uniform pe toata suprafata scutecului. Acesta va ramane de 2x mai uscat decat ocice alt scutec absorbant vei folosi.

Stratul din interiorul scutecului va retine lichidul fara ca pielea bebeusului sa o simta pana la 12 ore. Scutecul absorbant de la Pampers dispune de materiale foarte moi ce va ce va lasa pielea bebelusului sa respire.

Microporii de pe toata suprafata scutecului va permite ca aerul sa circule in voie, astfel pielea coplului va ramane in permanenta uscata.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Mai jos vei gasi o lista care te va ajuta sa alegi marime scutecelor absorbante potrivite pentru copilul tau.

Ofera-i bebelusului tau cea mai buna protectie a pielii de la Pampers, cu scutecele Premium Care.

Datorita stratului absorbant unic Premium Care, umezeala si murdaria vor fi absorbite rapid si vor ramane departe de pielea lui delicata. Astfel bebelusul tau va simti doar dragostea ta, de la prima atingere.

 

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Absorbant

10.0/10

Design

10.0/10

Comoditate''purtare''

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de aplicat.
  • Copilul se simte foarte bine.
  • Pielea uscata se va mentine pe perioada a 12 ore.
  • Pachetul este foarte usor de transportat.
  • Se pot folosi atat pentru fete cat si penttru baieti.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.