Calorifer electric cu ulei DeLonghi Vento V550920, 2000 W, 9 elementi, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta

Calorifer electric cu ulei DeLonghi Vento V550920, 2000 W, 9 elementi, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta este un produs cu design de invidiat ultra-moder.

Culoarea neagra se potriveste ca o manusa acestui obiect ce va decora camera voastra pe anotimpurile reci din an. Venturi Efect este sistemul de care nbeneficiaza acest calorifer ce foloseste ulei in cei 9 elementi din care este cosntruit.

Imediat dupa ce ai pus in priza acest calorifer vei simti cum uleiul intra in contact cu rezistena ce il va incalzi, spatiul de 60m cubi pe care caloriferul il poate incalzi in cel mai scurt timp.

Calorifer electric cu ulei DeLonghi Vento dispune de 3 trepte de incalzire, pentru fiecare treapta de incalzire caloriferul are consumul specific fiecareia.

Pentru treapta1 consumul este de 1100W, pentru treapta 2 consumul este de 1500W, pentru treapta 3 consmul este de 2000 de W.

Caloriferul este echipat cu termostat reglabil de camera, obiect benefic pentru ca vei putea stabili singur caldura din interiorul incaperii in care caloriferul isi face treaba.

Rotile pe care caloriferul le are in dotare sunt estrem de folositoare pentru deplasarea caloriferului dintr-un loc in altul.

Cat caloriferul nu ese folosit acesta are un loc special in care cablul electricse poate strange fara a te incurca de el prin casa.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Indicatorul luminos te va ajuta sa iti dai seama cand caloriferul este in priza sau nu. Siguranta de protectie la supra incalzire pe care caloriferul o are atasata iti va da tie siguranta ca nu vei avea probleme cu supra incalzirea pe parcursu cat nu este supravegheat.

Caloriferul mai dispune si de protectie anti-inghet. Tensiunea cu care caloriferul va functiona este de maxim 230V. Culoarea disponibila pentru moment este neagra.

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Suprafata incalzita

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie

9.0/10

PRO

  • Il poti plimba in orice loc din camera cu ajutorul rotilor cu care este echipat.
  • Spatiul de incalzire este foarte mare.
  • Caloriferul dispune de o multime de protectii.
  • Schimbul de caldura se face simtit imediat ce uleiul se va incalzi.
  • Caloriferul dispune de loc specia pentru a ascunde cablu electric.

Contra

  • Consumul de energie nu este de neglijat.
  • Disponibil doar pe culoarea neagra.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.