Calorifer electric TESY CB 2512 E01 R Recomandari Utile

Se apropie aonotimpul friguros, vei avea nevoie de o sursa rapida de caldura in fiecare camera din casa ta. Azi iti prezint un produs deosebit de performant Calorifer electric TESY CB 2512 E01 R, 2500 W, 12 elementi, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Protectie anti-inghet.

Acest produs isi va face simtita prezenta in camera cand uleiul din elemeni se va incalzii. Daca vei folosi acest calorifer vei avea viteza marita cu pana 40% mai mare fata de un calorifer obisnuit.

Totodata se va mari si suprafata de incalzire cu pana 40%, fiecare element de la acest calorifer, are protectie impotriva animalelor si copiilor care se pot afla in jurul lui pe timpul functionarii.

Cei 12 elementi din care este format acest caorifer electric incalzeste fara probeme o camera cu marimea de 57m cubi.

Designul ultra modern si culoarea alba il va face sa isi gaseasca locul in orice camera din locuinta ta. Puterea maxima consumata de calorifer este de 2500W, Produsul beneficiaza de 3 trepte de incalzire, ficeare treapta are consumul ei de energie electrica.

Aceasta este distribuita astfel: treapta 1 va avea un consum de 1000W, treapta 2 va avea consum de 1500W si ultima treapta va avea consumul de 2500W.

Caloriferul este echipat cu termostat reglabil ce iti va permite sa reglezi temperatura din camera in functie de cat de frig este.

Caloriferul mai dispune de un termostat de siguranta si protectie anti-inghet, buton pornit/oprit, roti speciale pentru transport dintr-un loc in altul.

Indicatorul luminos iti va spune cand caloriferul este in functiune sau cand este oprit.

Calorifer electric TESY CB 2512 E01 R Recomandari Utile

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Suprafata incalzita

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie

9.0/10

PRO

  • Incalzeste rapid camera.
  • Rotile pentru transport il face usor de transportat intr-un loc in altul.
  • Design ultra-modern.
  • Termostat reglabil.
  • Culoarea alba il face sa isi gaseasca locul in oriceincapere.

Contra

  • Unele persoane au indicat un consum mai mare de energie.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.