Robot pornire auto + incarcator baterii 12 / 24 V GIANT BOOST STAR 430

Orice service auto va trebui sa aiba in dotare cel mai pternic rrobot de pornit masini si de incarcat baterii de mare putere. Azi va recomandam acest produs Robot pornire auto + incarcator baterii 12 / 24 V GIANT BOOST STAR 430 de calitate superioara.

Dispozitivul mai sus mentionat functioneaza foarte bine, incarca rapid bateriile, nu conteaza dimensiunea sau amperajul lor.

Functia de pornire pe care o are te va uimi, pentru ca va invarti motorul imediat ce vei da la cheie. Aparatul are o forma compacta, robusta de culoare galbena este exxtrem de fiabil, monofazat.

Pentru a te putea deplasa cu robotul la masina care va trebui pornita va trebui sa te folosesti de rotile montate special pentru transportul mai usor.

Functiile de care dispune acest robot sunt urmatoarele: incarcare normala, incarcare rapida si pornire. Capacitatea bateriei auto ce poate fi pornita direct :35 – 80 Ah Capacitatea bateriei auto ce poate fi pornita cu preincarcare :80 – 140 Ah Capacitatea bateriei ce poate fi incarcata :40 – 400 Ah Curent maxim demaraj :400 A Putere absorbita :2.0 kW Curent de incarcare la 24V :39.0 Curent de incarcare la 12V :42.0.

Robotul poate fi folosit cu brio pentr autoturisme si camonete, Puterea pe care o dezvolta robotul este de 2000 de Watti.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Capacitatea bateriei este de 400 Ah, robotul este dotat cu ampermetru, dispune de slot 12V/24V, protectie de polarizare inversa.

Tensiunea cu care va trebui alimentat robotul este de maxim 230 V, greutatea de 21kg.

Daca vei folosi acest robot nu vei mai intampina probleme pe anotimpul rece cu descarcarea bateriilor de la masinile pe care le utilizezi.

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Timp de incarcare acumulatori.

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie

10.0/10

PRO

  • Incarcare rapida.
  • Este de foarte mare ajutor in orice service auto.
  • Se poate transporta foarte usor pana langa masina ramasa fara curent in baterie.
  • Dispune de sloturi speciale pentru 12V/24V.
  • Protectie polarizare inversa.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.